V časovnem obdobju, ko si želite izbrati filter Instagram (in ustrezno duhovit hashtag), lahko hranite 50 otrok po vsem svetu – in to vam ne bo stalo. Modna blagovna znamka Michael Kors bo pripravila račun, pod pogojem, da ustvarite in objavite fotografijo, ki si jo nosite – “digitalno majico”.

To je nov vzvod v letni akciji podjetja Watch Hunger Stop, tako kot v preteklih letih Michael Kors sprosti omejeno izdajo časov, ki znaša 295 dolarjev, s približno 25 dolarji, kar ustreza 100 obrokom, glede na blagovno znamko Svetovni program Združenih narodov za prehrano. Vendar prilagojene majice niso naprodaj. To je povsem brezplačna digitalna kampanja: preprosto se prijavite na WatchHungerStop.com, odgovorite na stavek “Danes želim __________”, naložite ali fotografirate sami sebe in blagovna znamka ustvari ušesno majico Watch Hunger z vašim sporočilom na njem, ki jih lahko nato kliknete in povlečete čez svojo fotografijo, da bo videti, kot da ga nosite.

Kendall Jenner Watch Hunger Stop Campaign

Michael Kors / Watch Hunger Stop

Ko ste fotografijo poslali v galerijo spletnega mesta, bo Michael Kors v vaši časti namenil 12,50 USD ali približno 50 obrokov. Čeprav je malo vitek, in morda se boste počutili sramežljivo postaviti v ponaredek, rezultati so vredni potencialno nerodno fotografijo – Michael Kors namerava donirati do milijon obrokov v mesecu oktobru skozi to akcijo. V skladu s svetovnim programom za prehrano poroča, da slaba prehrana povzroča skoraj polovico smrti pri otrocih, mlajših od 5 let.

To je 3,1 milijona otrok, ki vsako leto umrejo, saj ne morejo dobiti hrane in hranilnih snovi, ki jih potrebujejo.

Ta akcija je le en majhen način, s katerim lahko pomagate. Za druge zamisli – ali za darovanje Svetovnega programa za hrano neposredno – obiščite WFP.org. Če ste zainteresirani za iskanje načinov za pomoč pri boju proti lakoti v vaši soseščini, lahko uporabite tudi Feeding America’s Food Bank Locator.

Sledite Delish na Instagramu.