Če se vam zdi strokovnjak za čokolado, boste našli svojo tekmo v Minki Kelly. Igralka – jo poznate iz predstav, kot so Luči v petek zvečer in Jane Devica – je veleposlanik DOVE, in to ni samo stališče, ki ga dobite z jedjo tone čokolade. Minka je njeno nezavarovalnico zaslužila lansko poletje, na potovanju v Ekvador, da bi obiskala dobavitelje blagovne znamke – potovanje, s katerim je prevzela mačeto velikanskim kokosom. Letos je Minka delila tisto, kar se je naučila, začela pa je s tržnico DOVE Chocolate Cocoa Farmers, ki jo je nedavno gostila v Santa Monici v Kaliforniji.

Dove Chocolate Journey Series Screening

Getty ImagesBennett Raglin

Sredi dogodka je Minka vzela nekaj časa, da nas je spravila preko telefona, da bi odgovorila na pomembna vprašanja, na primer, ali je mlečna čokolada ali temna čokoladna oseba (odgovor je temna) in kaj piše na notranji strani DOVE obljublja ovitke: “Ne pretiravajte preveč,” je rekla. Tukaj je vse ostalo, kar je imela povedati o svojem delu z DOVE, njeno prihodnjo vlogo v seriji DC Comics Titani, in pije svoje prijatelje nenehno prošnja.

Minka je bila šokirana, da bi se naučila, od kod prihaja čokolada – in tudi ti boš.

Oglejte si to objavo v Instagramu

S partnerjem @DoveChocolate sodelujem pri deljenju Dove Chocolate Journey in pokažem, kako kmetom omogočajo, da pomagajo pridelovati nekatere od najboljših svetovnih kakavovih zrn. V začetku tega leta sem s svojo ekipo odpotoval v Ekvador, da bi izvedel več o tem procesu. Na to potovanje sem se resnično naučil, medtem ko sem srečal nekaj neverjetnih ljudi. Ostanite z nami! #ad #WhatMakesDove

Objava je delila Minka Kelly (@minkakelly)

To je kakav pod, in to je od koder pride čokolada. V notranjosti so fižolci, ki se zdrobijo v konice in jih mlete v tekočino. Medtem ko se v Ekvadorju obiskujejo družinske kmetije, iz katerih DOVE dobi svojo čokolado, mora Minka odpreti stroje z mačjo. “Najboljši del potovanja je bil samo na obisku na kmetiji, da bi jim pomagal pridelek,” je razkrila. “Videl sem, kako je praktično in delo in skrb, ki gre v inšpekcijski pregled vsakega fižola z roko.”

Obstaja razlog, da je DOVE čokolada izbire.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Delil sem nekaj posnetkov iz mojega potovanja z @DOVEChocolate v Ekvador lani. Moram najprej preveriti, kako izvirajo iz najboljših svetovnih kokosovih zrn in so bili srečni, da bi preživeli čas s kmeti, ki so odprli svoje kmetije in domove, da bi svoje obrti delili z mano. Ne skrbi zame, da sem skoraj zrezal roko z mačetom, bil sem v redu! • Zdaj, kot kurator tržnice Cocoa Farmers, lahko s tem posebnim partnerstvom delim več o mojih izkušnjah. • Če ste v LA, se ustavite s Santa Monico Place od 10. do 18. ure danes. Če ne morete uspeti, lahko obiščete spletno mesto DoveChocolate.com in si oglejte majhne mini filme, ki smo jih izdelali med potovanjem. #WhatMakesDOVE #ad

Objava je delila Minka Kelly (@minkakelly)

DOVE partnerji s CARE, globalnim neprofitnim delom za boj proti revščini. “V Zahodni Afriki omogočajo, da se naučijo, kako upravljati denar in rešiti, tako da lahko zaprosijo za mikroposojila in začnejo lastno podjetje,” je pojasnila Minka. “Nisem mogel verjeti, da takšna ogromna družba še vedno tesno sodeluje s temi kmeti – in da ti kmetje še vedno delajo tako, kot so delali že več let.”

Svoje treninge je spremenila za novo TV-oddajo.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Pripravi se na moja krila. Tega nikoli nisem mogel storiti. Od nedavnega lahko naredim 2 nizov 3. Owww ���� #Titans #DCComics #Dove ��

Objava je delila Minka Kelly (@minkakelly)

Minka igra Dove (resno, to je ime znaka), vigilante z ozadjem v baletu, jiu-jitsu in gimnastiko. “Hotel sem se prepričati, da sem videti, da je to dejansko moje ozadje – da bi prepričali ljudi, da se lahko borim za način, na katerega se borim na predstavi,” je dejala. Vsako trikrat na teden pripravlja vezje z utežmi, v dnevih med njimi pa počne vročo jogo ali pohodi s svojimi psi. “Samo poskušam se znojiti vsak dan.”

Minka misli, da je njena prehrana zvočno dolgočasna; mislimo, da zvenijo okusno.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Salmon skewers w Chermoula omaka na vrhu cvetača in Kimchi Fried Rice. ���� Recept je iz knjige Gwyneth Paltrow ‘It’s All Easy’.

Objava je delila Minka Kelly (@minkakelly)

Na vsak dan lahko najdete Minko jedo isto kosilo, ki je imela dan prej. Enako kot pri večerji. “Kosilo je ponavadi solata in beljakovin, kos lososa … in večerja je ponavadi kos beljakovin in zelenjadnic,” pravi. “Poskušam ne mešati beljakovine s škrobom – samo škrob z veggijami ali beljakovinami z zelenjavo, ker je lažje pri vaši prebavi.” Za zajtrk Minka ponavadi strije beljakovine z borovnicami. (Sliši se kot druga hollywoodska zvezda, ki jo poznamo, kašelj, Jennifer Garner, kašelj.)

Njeni prijatelji ljubezen njene slamnate piškote.

Oglejte si to objavo v Instagramu

To je trifecta super! Enoodlojni choc chip piškotek, en sloj Oreo, in zadnja plast brownie. Ona jih imenuje slutty brewnies in njeno ime je @whatsgabycookin ❤️����

Objava je delila Minka Kelly (@minkakelly)

Minka je šla v kulinarično šolo, in če so njene zgodbe Instagrama indikacije, lahko sama razvije recept za večerjo za večerjo. Njena najzahtevnejša jed je njen prijatelj Gaby (Blogger za Kaj je Gaby Cooking). “Naučil sem se, kako narediti to baziliko viniagrette od nje,” pravi Minka. “Njena hrana je okusna.”

sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Delish Cookbook, $ 30, barnesandnoble.com