Če ste kdaj dokončali Popeyes Big Box in si želeli, da se pojavi še en maslačen piškot ali pikanten piščanec, se lahko vaše osebno nebo nahaja v kraju Lafayette v Louisiani.

Tam, na 3500 Pinhook Road, leži zadnji preostali bife Popeyes. Za samo 9 dolarjev (manj kot cena kombiniranega obroka na nekaterih lokacijah) lahko jedo vse piščančje, pire krompir in piškote, ki jih želite.

V letu 2010 je Popeyes tweeted seznam zadnjih treh lokacij za hišne bifeje, ki se nahajajo v Lafayetteju; Huntsville, Alabama; in Panama City, Florida. Zadnja dva sta že zaprta, Lafayette pa je močna. Glede na to, da je kuhinja Louisiana, je smiselno, da bi domača država restavracije zahtevala tak zaklad.

V skladu z HOT 107.9 je bife odprt od 10. do 8. ure. vsak dan, in vključuje pikantno in blago ocvrto piščanico, piškoti, krompir, rdeči fižol in riž, rižev in pire krompir in omako. Ne razbije srca, ampak tam uporabljajo da so mac in sir, špageti in tacos tudi na bifeju.

Malo Twitter, ki se je skrivalo, je potrdilo, da je lokacija živa in dobro, in ljudje, ki so bili, se ne zdi, da se nehajo vrniti.

Moralna zgodba, če se znajdete v 30 milju tega dragulja, ste pravno dolžni obiskati. Če ste v dvomih, naredite to za sladki čaj.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Vse, kar lahko jeste POPEYES ��

Post je delil Wendell DJ Mr.AOC Johnson (@ djmraoc) on

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.