M & M je prevzela vašo obsedenost s sezonskimi pijačami in teče s trendom, hardcore. Samo nekaj dni po tem, ko so ljudje začeli opazovati M & M Hot Chocolate v Walmartu, se je v ciljnih trgovinah pojavil še drugi okus, ki ga je navdihnil pijača: Café Mocha.

Mocha latte vas ne more spomniti na zvončaste zvončke in grdo puloverske zabave, toda priznajte, da vam nič ne poganja čez Črni petek nezakonitih neznancev stran od specialnih mešalnih mizarjev Doorbuster in 5-za-1 pakiranj Pajama Jeans, kar je všeč kakava-infused pivo.

Ti M & M vam ne bodo dali povečanja kofeina, vendar pa imajo v mlečni čokoladi, ki okusi izjemno podoben trenutni pijači, močan okus kave. Imajo klasično rdečo in zeleno sladkarsko oblogo, ki jo običajno povezujete s počitnicami, vendar so večje in bolj žlebaste od navadnih M & M, kot so arašidovo maslo ali sorte predjam.

Kaj Cafe Mocha M&Ms Look Like

Candace Braun Davison

Čeprav je vsak Café Mocha M & M večji, so paketi manjši – vsaka vrečka je 8 unč, namesto tipičnih 9,9 do 11,4 unč pa se prodajajo trajni okusi (mislimo navadni, arašidi, temna čokolada). , nekoliko višja; vsak paket bonbonov Café Mocha znaša 3,49 USD za vrečo, v primerjavi s 2,99 do 3,19 USD za druge.

Cafe Mocha M&Ms

Candace Braun Davison

Te M & M lahko najdete samo v Targetu do decembra, zato, če umijete, če želite preizkusiti pijačo v sladkariji, boste morali do konca leta prodreti v trgovino Bullseye.

Sledite Delish na Instagramu.