Ko Instant Pot Pred nekaj leti je eksplodiral v priljubljenosti, Ree Drummond ni bil takoj prodan. “Ponavadi sem malo odporen na novo kuhinjsko opremo,” je dejal Ree Odlepite pred njenim novim izdelkom. “Običajno mislim, da je preizkušena in resnična nizka pečica na poti.”

Toda, ko je njen najboljši prijatelj, Hyacinth Kane, ki se pogosto pojavlja na showu Pioneer Woman, kupil njo za njen rojstni dan lani, je očitno morala preizkusiti to. “Ko sem enkrat razumel, o čem je in koliko časa lahko prihranite, sem bil zelo zasvojen,” pravi.

sliko

Prispevek Walmart / Getty

Hitro naprej leto in pol in Ree zdaj ima svoj Instant Pot, na voljo od 15. septembra izključno v trgovinah Walmart in na Walmart.com. Instant Pot $ 99 deluje kot tlak štedilnik, počasi štedilnik, riž štedilnik, pečica, parna kopel in toplejše, in prihaja v dveh vintage cvetličnih modelov.

Vsak Instant Pot prihaja s knjižico receptov Pioneer Woman, vključno z njeno absolutno najljubšo stvarjo v tlačnem kuhalniku: trdo kuhanih jajc. “Nemogoče je močno kuhati jajca v Instant Potu in jih ne smejo luščiti popolnoma,” pravi. To je velika pohvala in pomembna, ker celo pionirska ženska ima težave pri izpopolnjevanju tega sloga jajčeca.

“Dvajset let po začetku profesionalnega kuhanja sem se še vedno boril s trdo kuhanimi jajci. Včasih se jim je včasih skušal pečati,” se je šalila. “Še vedno moram narediti serijo z Instant Potom in ne biti zelo navdušena.”

KUPI ZDAJ Pioneer Woman Instant Pot, $ 99, walmart.com


Delish: Eat Like Every Day je vikend
booksamillion.com
26,70 $
ZGODITE SEDAJ!