V poletnih mesecih je nekaj stvari boljše od ledene mrzle skodelice kave. Razen, morda, ledena kava, ki ima okus kot Oreo. Pred približno enim mesecem je International Delight začel prodajati pol-galonske vrčke iz ledene kave Oreo, ki so bile v prodaji za omejen čas v trgovinah z živili, kot je Walmart. Zdaj pa še olajšajo pijačo kavo Oreo, kadar hočeš z več prenosno različico piškotek-kave mash-up.

Od 18. julija bo International Food Oreo Cookie z okusom smetane v trgovinah po vsej državi. Ali lahko dobim haleluja? V nasprotju s piškotki Coffee-Mate 2017 in smetano za smetano, je bil ta dejansko izdelan z matično družbo Oreo, Mondelez, zato imamo velika pričakovanja glede okusa. Prav tako ni izdelek z omejeno izdajo, tako da vam ni treba zagnati steklenic, ki se kopičijo (čeprav, če smo iskreni, boste morda želeli vseeno).

Oglejte si to objavo v Instagramu

Ustavite stiskalnice! Novi Oreo International Delight kremo za kavo bo kmalu! Najprej si to slišal!

Objava, ki jo je dala @ candyhunting

Steklenice za 32 unč bodo prodane za približno 3,29 dolarja in imajo približno 63 obrokov na steklenico. Vsaka porcija, ki je ena žlica, vsebuje 63 kalorij – enako približno enemu in pol sendviču piškotkov – in pet gramov sladkorja. Glede na nekatere vnaprej izdelane kave napitke imajo več kot 50 gramov sladkorja v skodelici, to zagotovo ni najslabši način za začetek vašega jutra. In, uh, ima okus kot Oreo.

sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Delish Cookbook, $ 30, booksamillion.com