V Delish HQ smo popolni kokoši. Ko potrebujemo prigrizek, da nas lahko pripeljete od zajtrka do kosila, se obrnemo na nekaj prstov na maslene stvari. Po kosilu, ko bomo dobili to 3 ure. Slana želja, imamo vrečko na pripravljenosti. Torej, ko nas je SkinnyPop prosil, da smo prvi izmed prvih, ki so poskusili dva nova okusa svojega malega prigrizka, skoraj skočili iz naših sedežev.

Dodajanje v svoj repertoar izvirnega, soli in popra, belega cheddarja in naravno sladkega, SkinnyPop v mesecu mesecu sproži dva nova člana: prašno temno čokolado in jalapeño. Okus po naročju kakava ima okus, kot je bil piškotek razkosan in prepihan s slano kokico, tako da dobiš to čudovito sladko in slano kombinacijo. Jalapeño, na drugi strani, okusi tako kot svež poper. Iskreno nisem mogel verjeti, kako svež in okusen je, ne da bi postal preveč vroč (bolj kot tingl kot situacija na jezik).

sliko

SkinnyPop

Kot njihovi predhodniki, so ti okusi okoli 40 kalorij na 3-skodelico služi in izdelani z nič umetnimi sestavinami. Za približno 3 $ vrečko, SkinnyPop bo na voljo v začetku tega meseca na nacionalnih trgovskih verigah in trgovcev na drobno, kot so Wal-Mart, Target, Stop & Shop in priročne trgovine, kot so CVS in Walgreens.

Sledite Delish naprej Instagram.