Starbucks se lahko večno povezuje z izdelavo Pumpkin Spice Latte pijače, ki ga vsi ljubijo sovražiti (in skrivno piti), vendar se blagovna znamka ne počiva na svojih lovorikah, ko gre za sezonske pijače.

Maple Pecan Latte – ali MPL, kot se bo pojavil na kozarcih – bo na voljo v državi Starbucks po vsej državi, ki se začne 22. septembra, in poskusili smo nov latte zgodaj.

Pijača je narejena z javorjevimi omaki, ki kažejo na javorjev sirup, pecan in rjavo maslo; Starbucksov klasični podpis espresso; in vašo izbiro parjenega mleka. Na vrhu je kristal oranžne in belega sladkorja, ki se lahko vroči ali hladi z ledom.

sliko

Madison Flager

Popil sem jo vroče z mandljevim mlekom, ki mi ga je barista dobro povedala z okusom pecanega oreščka, in moram reči, da je bilo precej okusno. To je manj sladko kot PSL in je dišeče kot palačinke s sirupom. Okus ni bil preveč intenziven, vendar je imel definitivno “nostalgično, prijetno” vibracijo Starbucksa.

Medtem ko niste v meniju, lahko tudi MPL kot Frappuccino, in tako kot katera koli pijača, lahko prilagodite bolj ali manj sirupu, ne glede na želeno mleko itd..

Starbucks se že nekaj časa igra z zamislijo o javorjevih pijačah, preden se poravna na MPL. Zlati Maple Latte je bil testiran na nekaj ameriških trgih leta 2014, leta 2007 pa je bil Maple Macchiato v meniju na nacionalni ravni. Nekateri Starbucks v Aziji že služijo Maple Pecan Latte, vključno s trgovinami v Južni Koreji, Maleziji in Indoneziji, in to bo na voljo po vsej Aziji jeseni.

MPL bo služil v novih pokalih Starbucksa, ki so bili navdihnjeni s pastelnimi barvami, ki smo jih videli spomladi. Na sezonskih skodelih so vijolični, modri in oranžni barvni tonovi in ​​imajo bodisi padne skice (buče, sove in pito) ali navadne bele kroge, na katere lahko.

Tako kot druge sezonske pijače bodo MPL in jesenski pokali na voljo, medtem ko bodo zaloge ostale.

sliko

Madison Flager

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.