Margarita je precej popoln pijač: okusna, pripravljena na zabavo in spominja na poletje. Za vse ljubitelje margarite med nami – ki so pravzaprav vsi, bodimo iskreni tukaj – obstaja dan, ki je namenjen praznovanju te čudovite pijače. Dan državnosti Margarita je v sredo, 22. februarja, in to so dogovori vredni svojega časa.

Bahama Breeze

Bahama Breeze izvleče vse postaje za National Margarita Day z 2,22 dolarjem margaritas ves dan. Tudi vsak ponedeljek do 9. aprila je margarita ponedeljek, s klasičnimi margaritami pa za samo 5 $.

Bodega Negra

Uživajte v nakupu enega, dobite en margarit in polarite margaritne parcele. Če so vaši žepi pripravljeni za to, se prepričajte, da poskusite Platinum Margarita Margherita Pizza, ki stane cool $ 500.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Opomnik našega Platinum Margarita Margherita Pizza je zdaj na voljo praznovanje # NationalMargaritaDay 22. februar! ����

Objava, ki jo je dodala Bodega Negra Restaurant (@bodeganegranyc)

Black Angus Steakhouse

Ta steakhouse praznuje National Margarita Day s ponudbo $ 5 Gold Strike Margarita poseben. Posebno $ 5 velja ves dan v baru BullsEye pri sodelujočih restavracijah Black Angus.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Photoshoot day! Izbrati popolno #citrus za naše #cocktails. #blackangussteakhouse #citrustwist

Post je delil Black Angus Steakhouse (@blackangussteakhouse)

CheapCaribbean.com

Proslavite dan Margarite z izletom v Mehiko! Uživajte v Azul Beach Resort za štiri dni in tri noči, s cenami, ki se začnejo na 1109 $. Datumi potovanja so od 2/19 – 4/30.

Dos Caminos

Vsaka Dos Caminos lokacija bo potekala nacionalni dogodki Margarita Day z različnimi nagradami, darili in še več.

Mehiška restavracija Margaritas

V čast nacionalnega dneva Margarita veriga potuje v Mehiko. Če želite vstopiti, vprašajte svojega strežnika ali prtljaga za meni “Potni list v Mehiko”, si zaslužite šest žigov in pred 19. februarjem pošljete svoj vnos na katero koli mesto Margaritas. Tudi kdorkoli, ki ima dovolj sreče, da bo imela “Marg” ali “Rita” v svojem imenu prejmete brezplačen Margaritas Famous Paster.

Oglejte si to objavo v Instagramu

6 dni do National Margarita Day! • Danes je vse o naši prelepi krvi Orange Margarita! Enostavno na oči, osvežujoče, slastno … ki pravi, da ne morete imeti vsega? ������ • Vstopite v Mehiko z vstopom na naš potni list na tekmovanje Margaritas! Kliknite povezavo v našem bio, če želite izvedeti več in obiščite našo Facebook stran na dan Margarita, da ugotovite, ali ste zmagovalec! ��☀️������

Objava, ki jo delijo mehiške restavracije Margaritas (@ margsmex)

Na meji mehiški Grill & Cantina

Praznujte s hišnimi margaritami v višini 2 do 3 USD ves dan. Cene se lahko razlikujejo glede na lokacijo.

Sledite Delish na Instagramu.