Priprava večerje za eno je dovolj trdna, tako da, ko gostitelj TV, igralka in blogerka Vanessa Lachey začne govoriti o pripravi za pet, se moja glava takoj začne vrteti. Zdaj, ko je njen najstarejši otrok star pet let, je imela nekaj časa, da bi ugotovila stvari. Na srečo za vse ostale, je vesela, da razkrije svoje skrivnosti o življenju doma, kaj naj bi bila gostiteljica Top Chef Junior, in kako ona dobi svoje otroke, da jedo svojo zelenjavo.

Genij način, da dobi svoje otroke, da preizkusijo nove stvari.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Srečni dan očeta našega resničnega življenja Jack Pearson! Baby, ljubezen naše družine brezpogojno, vedno najprej postavimo otroke in pripravimo nogo rit! Plus spremenite plenice in posodite! Prekleto, imam srečo! Hvala, ker ste vi! Forever & Always, Baby, za vse vas ljubim! #HappyFathersDay @nicklachey

Objava, ki jo je delila Vanessa Lachey (@vanessalachey)

Vanessa in Nick sta starša treh otrok, mlajših od šest let – Camden, Phoenix in Brooklyn Lachey. Medtem ko je hči Brooklyn “majhna prehrana v srcu”, so njeni brati malo bolj pikantni, je Vanessa povedala Delishu. Torej, ko hoče, da preizkušajo nove stvari, jih včasih prikrade v nekaj znanega … na primer, bo dodala špargle in piščanca na žaru na svoj mac in sir. Pojasnjuje, da z uporabo nekaj, kar je znano kot sredstvo za vključitev nečesa, kar že ljubijo, naredi manj zapletov. Lahko bi storili enako, tako da dodate nove veggije testeninam ali sadju na ovseno kašo.

Kaj se je naučila od kuharja Curtisa Stonea.

Oglejte si to objavo v Instagramu

NA ZDRAVJE!!! Praznujemo naše nominacije za Emmy !!! (Moj prvi!) #TopChefJR! I love to show, in VSE, s katerimi delam! Od kulinarike do proizvodnje! BIG “Hvala Mate” za @Curtisstone, ker je najboljši partner v kriminalu! Naši kuharji v naši veliki kuhinji … si ROCK! In vsem prehrambenim ljudem, ki jim dajo to, kar je! @mastercheftd @grahamelliot @richardblais @gailsimmonseats @chefantonia Tukaj je hrana, družina, prijatelji in LOTS zabave! @universalkids @magicalelves

Objava, ki jo je delila Vanessa Lachey (@vanessalachey)

Vanessa in chef Curtis Stone delata skupaj Top Chef Junior, kjer je Curtis glavni sodnik, ki nadzira kreacije otroških kuharjev. Vanessa je vsak dan trkala za sodelovanje s Curtisom in delila način, kako je spremenil način, kako pripravlja večerjo. «Je rekel Curtis,» bodisi po večerji očistite zmešnjavo igrač ali očistite števec, zakaj torej ne preživite časa z njimi in jih naučite, od kod prihaja njihova hrana? «

Zdaj, večerja priprava pomeni, Brooklyn visi z mamo v kuhinji, čiščenje svežih zelišč in dajanje stvari v sklede, dokler Baby Phoenix igra okoli kuhanje žlice. Manj nereda in bolj zabavno za vse.

…In kaj se je naučila pri otrocih Vrh kuhar.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Kakšna FUN noč na #TopChefJR !!! Ste gledali? IZZIV FOOD TRUCK! Oglejte si moje IG zgodbe za garderobne kredite in www.universalkids.com za RECIPES! # HappyCooking! ������❤️ Zapomnite si, da ga lahko ulovite na ALL NEW kanalu, imenovanem @universalkids!!!

Objava, ki jo je delila Vanessa Lachey (@vanessalachey)

Nekateri obroki, ki jih Vanessa naredi za njeno družino, so navdihnjeni s pizza-macom in sirom, na primer: “Nekatere kombinacije, s katerimi sem prišla, pred predstavo ne bi nikoli prišla.” Najboljši del pa je postati okoli “mladih kuharjev, ki nimajo izkušenj z desetletji kritike”, pravi Vanessa. “Končno so samo radi kuhali in imajo radi hrano in biti v kuhinji.”

Kako so makaroni prinesli novo stran Nicka.

sliko

Michael Simon / STARTRAKSPHOTO.COM

Za 14. julij National Day of Mac in Cheese sta se Vanessa in Nick združila z Bob Evans Farmsom in ustvarjali recept za obroke s hladilnimi makaroni in sira Bob Evansa. Nick ne želi biti v kuhinji, pravi Vanessa, vendar je njegova konkurenčna narava prišla s tem novim predlogom za obroke in je bil vse v. “To je bilo prvič, ko sem videl to drugo stran od njega,” se je Vanessa šalila. “Skupaj smo že 12 let in nikoli ni hotel kuhati proti meni.”

Nick je prišel s Cincinnati-navdih Mac in Cheese Burger (on je iz Ohia, če nisi uganil), medtem ko je Vanessa šla z lažjo DIY preliv bar, napolnjena z veggies, meso in siri, tako da vsak dobi, kar hočejo . “Razmišljala sem o ideji za zaposlene mame,” pravi. “Všeč mi je, ker je super za zabave in otroke.”

Plus, še en kramp za otrokom prijazne obroke.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Šolski fundraiser in otroci so SUPER vzvišeni, gremo! Nekega dne bodo vedeli, da je VSE za njih! #LoveThemSoMuch #AnythingForThem

Objava, ki jo je delila Vanessa Lachey (@vanessalachey)

Njen preizkušen in resničen trik res da bi otroke pojedli nekaj, kar morda ne želijo? Naj bo zabavno! “Frank McCheeserson”, lik, ki jo je sestavila z mac in sira brado in vročimi pesmi, je njena najljubša družina. Pravi, da je bolj interaktivna, pravi. Brokoli, kdorkoli?


sliko
Alexandra Folino

PREDNAROČITE ZDAJ Odlepite Cookbook, indigo.ca