1

Najboljša zamrznjena ocvrta piščanec

sliko

Prijavljen (a) Banquet

Medtem ko krča ni čisto tekmovalec KFC, je Banquetova originalna hrustljava ocvrta piščanka zelo blizu. Pripravki, ki so začinjeni z paprikami, vas bodo pripeljali do drugega dela.

2

Najboljši zamrznjeni piščančji parmezan

sliko

Ljubezen Lean Cuisine

Konkurenca v tej kategoriji je bila zelo hitra ali zamujena: Nekateri so nukleirani Lepo gumijast po svojem času v mikrovalovni pečici, toda Lean Cuisine Comfort Chicken Parmesan je bil nežen z zasvojenostjo kruha. (In ne, ne boste se počutili, kot da bi računali kalorije.) Piščanec na vrhu ni na vrhu (žalosten obraz), vendar je na vrhu nečistočnih špagetov, zato je še vedno zmaga.

3

Najboljša zamrznjena oranžna piščanec

sliko

Ljubezensko stanje trgovca Joe’s

Presenetljivo je, da je v zamrzovalnem prehodu precej oranžnih piščančjih možnosti – vendar se izstopa le eden: Trader Joe’s Mandarin Orange Chicken je obudil vse tiste, ki so se soglasno strinjali, da bodo jedli, tudi če ne bi delali. Tangy sladko-n-kislo omako, z pomarančnim sokom, ingverjem in česnom je zasvojen. (Evo, kako mi je všeč.)

4

Najboljša zamrznjena piščanec Alfredo

sliko

Ljubezen Bertolija

Če jeste z očmi, je stvar resnično, to je ravno to, kar smo storili s tem super barvitim, veggijsko naloženim Chicken Alfredo & Penne, ki ga je Bertolli. Več opilcev je dejal, da omako, iz belega vina, parmezana in česna, jih je spomnil na oljčni vrt. BIG rekvizit za zamrznjeno večerjo, ki služi štiri.

5

Najboljša zamrznjena piščančja pita

sliko

Ljubezensko stanje na Boston trgu

Uber-flaky crust Boston Market’s Chicken Pot Pie končno zmagal nad degustatorji, ki je dejal, da je “spomnil na otroštvo.” Plus, tudi notranjost lončene pite je bila precej dobra: kremasta, ne-premočrna tekstura in slani okus.