Pecite ga

sliko

Tina Rupp

Verjemite ali ne, pečenju ne potrebujete ur. Lahko greš od priprave do platinga v približno 30 minutah s pravim receptom. Preizkusite našo parmižansko piščanco s salatom Arugula ali dimljenimi svinjskimi odrezki, polnjenimi z Gruyère in Mustardom, oba pripravljena v bliskavico in kot nalašč za naporno noč.

Broil It

sliko

Brusenje prinaša večerjo polno intenzivnega okusa, zahvaljujoč hitremu in temeljitemu postopku rjavenja. To je naravno kuhanje tekmo za tanke in nežne kosi mesa, kot so ribe, piščanec in narezani zrezki ali hitro rjavenje krušnih krhk. Poskrbite z Mustard-Crusted lososom, pripravljeno v 20 minutah, ali našo okusno ginger-kokosovo piščančjo.

Pohuj

sliko

Melanie Acevedo

Če ste kot mi, boste morda mislili, da je lova samo za jajca. Poskusite požirati svojo večerjo, kar ima za posledico jedi, ki so čudovito vlažne in nežne in brez težav. Lova v tekočinah, kot so juha, stalež in vino doda čudovit okus. Ni prepričan? Preizkusite naše kitajske pršutove piščančje prsi s Star Anise ali Poached Salmon s kumarico Raita za popolne okuse.

Pečemo

Od Good Housekeeping October

Kate Mathis

Čas, dan v dobro pečeno večerjo, je vreden: kot pekočo, se pojavlja rjavenje, toda pri pečenju dobite dodatno korist različnih okusov, ki se minglejo kot ena. Zelenjava, rahlo in rahlo karamelizirana, vzemite okuse mesa in obratno. Pripravite se, da boste svojo družino navdušili z večerjami, kot so pečeni piščančji koščki s hruškami in zelenimi čebulami ali pečenim svinjskim sokom z jabolkami, krompirjem in žajbeljom.

Sauté It

sliko

Klasična z razlogom, sutéing je hitra in aromatična. Kuhanje z veliko toploto in majhno količino olja povzroči hitre večerje, ki prihajajo s svojo omako. Nocoj poskusite s Sautéed piščančjimi prsi s kumarsko solato ali s kozicami s citrusi.

Slow-Cook It

sliko

Tara Donne

Počasno kuhanje je odlično za nočne sove in zgodnje ptice. Vso pripravljalno delo za te kulinarične jedi lahko opravite pred nočjo ali zjutraj, in vse, kar morate storiti, je, da vklopite svoj počasni kuhalnik pred odhodom na delo ali poskuse. Osem ur pozneje se lahko sprostite – večerja je končana in vaš dom diši čudovito. Nekateri od naših priljubljenih so osemurni Coq au Vin in Slow-Cooked Pulled Svinjina.

Steam It

Dagnje with White Wine and Saffron - GHK 0108

Tara Donne

Za razliko od drugih načinov kuhanja, paro ohrani več naravnih hranil hrane, saj ni potopljeno v vodo. To je čudovito za zelenjavo, vendar pa lahko glavne tečaje tudi parijo. Ustvarite lahke in zdrave jedi v bliskavici, kot so Zesty Shrimp Pilaf ali školjke z belim vinom in šafranom.