Ko gre za načrtovanje zabave – ne glede na rojstni dan nekoga ali pa samo za Hiša iz kart sesalec gledal – imate dovolj stvari, ki jih je treba skrbeti. Za vsakega posameznega gosta ne potrebujete urjenja, praženja in polnjenja piščanca, še posebej, če ljudje večerjo prenehajo uživati ​​več kot dejansko sedenje in jedo obrok.

To je tisto, kar naredi ta Chicken Cordon Bleu Dip spreminjajočo igro. Če lahko segrejete zamrznjene piščančje nuggets, lahko to osvojite, ker zahteva le približno enako raven spretnosti in pozornosti. Pravzaprav je to vaša bližnjica: začenši z vnaprej izdelanimi piščančji trakovi, bodisi iz predelka za zamrznjeno hrano ali mesa v hladilniku v trgovini z živili. (Če želite raje ponuditi piščančje ponudbe, poskusite s tem receptom.)

Piščanec Cordon Bleu Dip

Ethan Calabrese

Postavite jih v obroč v skledo ali pečici varno posodo, pusti prazen prostor v središču za potop. Nato zmešajte kremni sir, sesekljan pršut in razrezan švicar v skledo in ju žlico v sredino. Pecite pri 425 stopinjah F, dokler se piščanca ne segreje in je vročina in mehurček (običajno približno 15-20 minut ali ne glede na paket piščanca), in ste pripravljeni na služenje.

Lahko bi ga vrgel z nekaj sesekljanih pležav ali drobnjak, za dodatne slog točke, ampak iskreno, ljudje bodo kopali v to dip tako hitro, vam niti ni treba skrbeti za okras.

Postrežite jo s stransko solato in praktično večerjo.

Pridobite recept na Delish.

Sledite Delish na Instagramu.