PREBERITE TUKAJ.

Dejstvo: Nobena praznična zabava ni popolna brez sira. Pridi, jih lahko privlečeš s sirastim dipom, vendar je sira, zaradi katere se zadržujejo. Jaz vedno služim rudniku na marmorni plošči (vem, tako Brooklyn), z vrsto mesa, sira in sadja, toda letos se počutim še posebej prazničnega, zato ga bom služil v obliki venec.

Stvar, ki mi je najbolj všeč ta vence? Sestavljen je iz rožmarina (in daje rahlo vonj vsem, kar je v čudoviti obliki) in traja skupaj 3 minute. Poiščite najbolj plitvo ploščo ali posodo, ki jo imate (ustnica bo otežila tvoje življenje, ker te rožmarinske sprime izgubijo ravnotežje) in začnite rožmarin postaviti v venec in jih pritrditi drug nad drugim. Ko je venec na mestu, je čas, da se zbrati.

sliko

Jonathan Boulton

Kadarkoli izberem svoje sestavine za sirno ploščo, v bistvu vedno imam cheddar-belo ali rumeno, vsakdo ga ljubi – modri, trdi slani sir, kot pecorino, in mehki sir, kot sta koza ali brie. Sir ljubi meso, zato vedno poskrbite za izbor salame in pršuta. Optični instrumenti, kot so grozdje in oljke, postanejo razkošni. Ko so vsi na mestu, naredite drugi rožmarin venec, da ločite kruh in krekerji iz zabavnih stvari. In to je to! Sir, prosim!

Sledite Delish na Instagramu.