Losos Over Sweet and Sour Cabbage

Kate Mathis
Te starosti, ki prinašajo mrzlice, lahko vzamejo leti s svojega obraza – in oslabijo svojo energijo. Energijo energije – in spustite nekaj teže – z našo močjo solate recepti polni anti-aging, anti-teža dobiček, anti-vse-slabe sestavine.

Losos Over Sweet and Sour Cabbage

Kate Mathis
Losos nad sladko in kislo zelje

Omega-3s • Vitamin C • Beljakovine

V tej topli večerji, počasno zvok rdečega zelja, z robidom, prinaša dnevno oskrbo z vitaminom C – hranilom, ki je povezano z nižjim tveganjem za kap. Preproga lisasta lososa pomlaja kožo z omega-3 maščobnimi kislinami in beljakovinami.

Recept: Losos nad sladko in kislo zelje

<str>Vsaka raztopina te hranilne paste se bo obrnila nazaj: Lean trava puranje povečuje rast kolagena, tako bela karotena lingvine kot tudi beta-karoten biča korenja pomagata, da vaše srce zdrave. Cimet v omaki doda čudovito globino okusa in pripomočke pri zaviranju vnetja, krivca pri poškodbi tkiva in staranju.</p><p><b>Recept:</b> <b>Linguine s korenčkom in Turčijo Ragu</b></p><p>“title =” Linguine with Carrot-Turkey Ragu ”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/160×160/54f6ba7916149_-_0911-recipe-linguine-with-carrot-turkey-ragu-mdn.jpg ? resize = 480: * ”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Kate Mathis

Linguine s korenčkom in Turčijo Ragu

Cela zrna • Beljakovine

Vsaka raztopina te hranilne paste se bo obrnila nazaj: Lean trava puranje povečuje rast kolagena, tako bela karotena lingvine kot tudi beta-karoten biča korenja pomagata, da vaše srce zdrave. Cimet v omaki doda čudovito globino okusa in pripomočke pri zaviranju vnetja, krivca pri poškodbi tkiva in staranju.

Recept: Linguine s korenčkom in Turčijo Ragu