V tej pametni različici kandiranega sladkega krompirja z marshmallowiramo sladki krompir z globoko aromatičnimi javorjevim sirupom in maslom razreda B, preden jih nataknemo nazaj v kožo in jih pečemo drugič.

Donosi:

12

Skupni čas:

2

ure

0

min

Sestavine
9
sladki krompir
1 žlica.
canola ali rastlinskega olja
1
držite nesoljeno maslo
c.
čist javorjev sirup
3/4 žličke.
mleti cimet
sol
kajenski poper
3 c.
mini marshmallows
Navodila
  1. Pečico segrejte na 350 stopinj F; in postavite folijo na dnu. Sladki krompir zmešajte z oljem in vsake toliko poškropite z vilico 5 ali 6 krat. Krompir pečemo neposredno na okrovu pečice približno 1 uro, dokler se ne razstavi. Naj se ohladi rahlo.
  2. Vsak sladek krompir razdeli po dolžini in previdno očistite meso v veliki ponvi. Prenesite 12 polovic krompirjeve polovice v pekač za pekač (zavržite preostalih 6 polovic kože). S hladnim krompirjem, zmečkanjem in bičem sladkega krompirja z zmerno toploto do nekoliko suhega, približno 5 minut. Dodajte maslo, javorjev sirup in cimet. Zmes mešanice s soljo in cayenne, žganja, dokler ni gladka in vroča.
  3. Spij krompir v 12 kože. Pritisnite mini marshmallows na pire sladki krompir. Krompir pečemo v sredini pečice 10 do 15 minut, dokler se ne segreva. Vključite brojler in pecite približno 1 minuto, dokler se mini marshmallows ne nazdravijo. Druga možnost je, da marshmallows obarvate s kuhinjskim ventilatorjem. Odpustite dvakrat pečeni krompir takoj.

<str>V tej pametni različici kandiranega sladkega krompirja z marshmallowiramo sladki krompir z globoko aromatičnimi javorjevim sirupom in maslom razreda B, preden jih nataknemo nazaj v kožo in jih pečemo drugič.</p><p><b>Recept: </b><b>Dvakrat pekovski sladki krompir z opečenimi sesalci</b></p><p>“title =” Dvakrat pekovski sladki krompir z opečenimi svinjami ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f643d304685_-_201011-r-baked-sweet-potato.jpg?crop=1xw:1.0xh; center, vrh in velikost = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= David Malosh