Tukaj je zabavno vzeti na vedno priljubljen Philadelphia classic, ogromen sendvič s siromašejem. Naš recept za okusno sirno omako naredi več, kot boste potrebovali za dopolnjevanje sendvičev – poskrbite za dodaten na strani za potapljanje.

Od: Tiny Food Party! © 2012 Teri Lyn Fisher in Jenny Park

Kupite knjigo

Donosi:

24

Sestavine
24
domače Mini Baguete ali mini zvitki
3 1/2 žlica.
ekstra deviško olivno olje
1/2 lb.
zrezek brez kosti
sol
Poper
1
šalotka
1/2
zelena paprika
1 1/2 c.
Domača sirna omaka
Easy Mini Baguettes
večnamenska moka
6
kupljene zamrznjene zvitke (kot je Parkerjeva hiša)
Domača sirna omaka
2 tbsp.
nesoljeno maslo
2 tbsp.
moka
1 c.
mleko (cel ali nizko vsebnost maščob)
sol
Poper
tsp.
suha gorčica
1
ščepec Cayenne poper
c.
nariban oster sir Cheddar
Navodila
  1. Topite zvitke v pečici 200 stopinj F za približno 10 minut.
  2. Pour 1/2 žlici olja v srednje težko-dno ponev na srednji visoki vročini. Sesajte meso približno 2 minuti na vsaki strani; sezono s soljo in poprom ter prenesite v majhno skledo. Preostalih 2 žlici žlica dodajte v iste ponve in žametne šalotke in paprike približno 5 minut. Začinite s soljo in poprom.
  3. Z uporabo klešče nežno zložite vsako tortiljo okrog polnjenja in jo držite pod olju za minuto pred sproščanjem; pustite, da se jurje še 3 do 5 minut, ali pa svež in zlato rjav. Fry tacos nekaj naenkrat, da bi se izognili prezasedenosti. Odtok na papirnate brisače in sezono s soljo po okusu.
  4. Na spodnjem delu vsakega zvitka položite majhno količino zrezka, paprike in šalotke. Sprejmite 1 čajni žlički sira na vrhu vsakega zvitka in nežno pritiskajte na sendviče. Postrezite preostalo sirno omako na stran, za potapljanje sendvičev.
  5. Za preproste mini bagete, segrejte pečico na 350 stopinj F. Napravo za pekač s pergamentnim papirjem.
  6. Prah za rezanje ali drugo čisto delovno površino z moko. Vsako zvitek izrežite v četrtine. S pomočjo valjčka ali roke se vsak kos testa vrnite v 2-do-1/2-palčni štruco in ga položite na pripravljeno ploščo. Pečemo 12 do 15 minut ali dokler zlato rjava in puhasto. Naj se ohladi. (Rollice lahko pečemo do 3 dni vnaprej in jih hranimo v nepredušnem vsebniku. Ogrevalne vreče v 200-stopinjski F pečici približno 10 minut pred vročino.
  7. Za domače sireve sira, stopite maslo v majhni ponvi na srednji vročini. Potresemo v moki in žgamo približno 2 minuti. Dodajte mleko in mazilo, dokler ne ostanejo kocke. Nežno se zaužijete s soljo in poprom. Ko zmes zadostuje, da zadosti žlico, potresemo v sir, gorčico in papriko, premešamo, dokler se ne raztopi in omaka gladka.

sliko

Teri Lyn Fisher