Končni taco recept: dvonadstropni taco z mehko torto iz moke, ovita okoli hrustljave taco lupine, ki jim dajejo noro teksturo.

Donosi:

4

Sestavine
1/4 c.
repično olje
1
jalapeño poper
1
majhna rdeča čebula
1
česen iz česna
1
lahko črni fižol
1 tsp.
mleta kumina
sol in poper
1/2 c.
mango chutney
2
limete
2 tbsp.
Pekoča omaka
3 tbsp.
dragi
1
peščeni sveži cilantro
1/2
glava rdeče zelje
4
fileti mahimahi
1 žlica.
žar sezono
8
koruzne tortilje taco lupine
8
tortilje iz moke
1 c.
Kisla smetana
Navodila
  1. Segret žlico olja v ponev na srednji vročini in dodajte jalapeño, drobno sesekljano rdečo čebulo in česen. Kuhajte 3 do 4 minute, nato dodajte fižol in kumino in zmešajte skupaj. Zrna s soljo in poprom in zložite v chutney. Zmanjšajte toploto na nizko, da se ohladi, in nato zmešajte, da jih ne pere. Če se fižol posuši, preden jih pripravite za uporabo, dodajte vodo.
  2. Zest eno od limete in pustite na stran. Združite sok obeh limes, vročo omako, medu, 2 žlici olja iz kanole, soli in poper z rezanimi čebuli, cilantrom in razrezanim zelje. Toss za združevanje.
  3. Ogreje zunanji žar, da sredi ali ogreti broiler. Ribe prepustite preostalim žličkom olja, 2 žlički apna iz lupine in žarilni sezoni. Ribe na žaru kuhajte s pokrovom ali pod piščancem za 8 minut skupaj, dokler se ne kuhata, obrača.
  4. Čistite taco školjke in pretresite tortilje na žaru ali v pečici. Zmehčane torte iz moke na lepe tanke lupine lepite z nekaj žlički pire zrn. Izpolnite vsako taco lupino, obloženo s tortili, s polovico kosov rib, kosmičeno in na vrhu z nekaj žlico in kremo. Postrežite 2 tacos, zavito v tortiljo, na osebo.

sliko

Clarkson Potter / založniki