PREBERITE TUKAJ.

To je uradno: živimo v svetu, ki ga obseduje Taco Bell. Ljudje so pravzaprav izbira da se poročite v verigi za hitro prehrano. Naša ljubezen do sira gordito krč, chalupa vrhovni in crunchwrap vrhovni je močna. Najbolj posebej za krčevke. Za tiste, ljudje gredo popolnoma cray.

Crunchwrap Supreme

Chelsea Lupkin

Odlična novica je, da ne potrebujete zadetka za vožnjo, da bi dobili krpo. Lahko si sam! Pleased in polnjene quesadillas so videti nori trdo, vendar so pravzaprav noro lahke. Iskreno najtežji del je najti tostadne lupine. Če vaša trgovina z živili nima, jih popražite! Majhne koruzne tortilje so se kot sanje nahajale v plitkem bazenu vročega rastlinskega olja.

Crunchwrap Supreme

Chelsea Lupkin

Ko imate vse svoje sestavine, suté nekaj govejega mesa s papriko, čilijem v prahu in kumini. Ali preprosto z “začimbo taco”. Ne skrbi s čebulo ali česnom. Ohranjajte stvari enostavno. Če ste resnični ljubitelj zavitka, veste, da potrebujete omako sira sira. Naredite svoje ali kupite kozarec! Nihče ne bo vedel za razliko. V zvezi s tem gre za to krizo.

Crunchwrap Supreme

Chelsea Lupkin

Dejanska konstrukcija krzna je naslednja: ekstra velika kokošja tortilja, kuhano goveje meso, preliv nacho omake, tostada lupina, razrezana zelena solata, paradižnik, mehki sir iz mešanice, manjša tortilla torta (ki jo izrežete iz večjega). Pregibajte robove velike tortilje v sredino, zložite žlebove okoli robov in kuhajte celotno stvar, kot bi vam bila dobra quesadilla – dokler je zlato na obeh straneh.

Crunchwrap Supreme

Chelsea Lupkin

Ko slišiš krč, veste, da ste udarili zlato. In okus še boljši, kot se sliši. Tako kot večina stvari v življenju, v tem primeru, domače je zagotovo boljše.

PIN za poznejšo:

sliko

Sledite Delish naprej Instagram.