Groot Bread

Jonathan Boulton

Če ste mislili, da so prigrizki v Disneylandu neverjetni, počakajte, da si ogledate čarovnije, ki so jih sanjali za svojo kampanjo Summer Of Heroes v Disney California Adventure. Do sredine septembra so le okoli, zato veste, kaj to pomeni: Avengers, zbirajte!

sliko

Ne pozabite, da ga pozneje pozabite!

Preverite jih

Izviđajte naš seznam, nato se pomaknite za še več podrobnosti o teh poslih.

sliko

Jonathan Boulton
Gumijaste krofne

Ta večerja krožnik Croissant krof je dovolj masiven, da nasitne tudi najbolj trpinčene apetite. Bonus: napolnjen je z jamami robida in črnega marmelado.

Najdi jo pri: Schmoozies, Disney’s California Adventure

sliko

Jonathan Boulton
Groot Kruh

Ljudje so se tako norali za ta Groot v obliki črke, da je imela Disneyland pečat iz likovega obraza, da bi sledili povpraševanju (pred tem so vsak kos naredili ročno!). Lahko ga dobite navadno ali na vrhu s sirom in sesekljanim jalapeñosom.

Najdi jo pri: Pacific Wharf Café, Disney’s California Adventure

sliko

Jonathan Boulton
Limonada Infinity Ade Lavender

Lavender je znano, da pomaga ljudem, da se sprostijo, kar je kot nalašč za to, ko stojite v vrsti ob kratkotrajnem otroku (“Ampak želim iti na vožnjo nooooow!”) In zavedaš se, da ste še vedno dobri 30 minut od Varuhi galaksije: Misija Breakout. Slatka pijača je narejena s sivim obrokom s sivkom in je na vrhu s svetlobno kocko, tako da vaše zdravljenje sije.

Najdi jo pri: Schmoozies, Disney’s California Adventure

sliko

Jonathan Boulton
Najbolj nevarni Tacos

Disneyland posebne naročene zelene koruzne tortilje – nagovori Varuhi galaksijeGamora – samo za to jed. Napolnjena je z govejim govejim mesom, zrezkom za solato in pikantno salso, kar ji daje ščepec, ki ga pričakujete od hudega značaja.

Najdi jo pri: Knowthole jedo, Disney’s California Adventure

sliko

Jonathan Boulton
Očitno Nachos

Ko je kuhar Toby Hollis zadolžil, da je prišel z zdravilom Drax, tistemu in preveč dobesednemu Varuhi galaksije, ime jedi je bilo ne-brainer: Očitno Nachos. Odšel je s škrlatnimi tortilskimi žetoni in omako iz oranžne rdeče paprike in chipotle crema, kot nagovor Draxove vijolične kože in tetovažami. Jed je nadevan z razrezano piščancem in žrebci preveč, pri čemer se izravnava iz pikantne omake.

Najdi jo pri: Knowhere jedo, Disney’s California Adventure

sliko

Jonathan Boulton
Spider Venom Shave Ice

Bifrostie’s ponuja šest vrst britevega ledu, vse s preobratom stripov, a daleč je bil naš najljubši odzivi Spideyju. To je pol modre maline, pol trešnjevega in skodelice v sladkanem kondenziranem mleku na vrhu, kar ustvarja zadovoljivo krhko prevleko.

Najdi jo pri: Bifrostie’s, Disney’s California Adventure

sliko

Jonathan Boulton
Angry Little Pudding Cup

Če si mislil, da je Baby Groot nepremagljiv, počakajte, da si zaslužite svoje roke na tej mini igri. Vloženo je s čokoladnim pudingom, stepeno smetano in zdrobljenim Oreosom, na vrhu pa je trio sladkornega krompirčka za pomivanje. Boste želeli, da je prišel v odrasli velikosti.

Najdi jo pri: Nagrada Wieners, Disney’s California Adventure

sliko

Jonathan Boulton
Spider-Man Macaron

Zdaj je vredno pisanja v Daily Bugle: Dva sendviča velikega palmovega velikega sladoleda, kar pomeni, da je to zdravljenje, da vas popelje skozi ogorčen dan v parku.

Najdi jo pri: Schmoozies, Disney’s California Adventure

sliko

Jonathan Boulton
Milano

S svojo električno modro vrtino, nikoli ne bi uganili, da je ta pijača okusna kot krema, toda to počne. To je modra krema mešana z Orange Fanta Freeze – in to je iz tega sveta.

Najdi jo pri: Studio Catering Truck, Disney’s California Adventure

sliko

Jonathan Boulton
Spiderman Caramel Apple

Ta sladica je svojo prvenstvo naredila kot omejeno izdajo pred nekaj leti in tako je bila priljubljena, da se je vrnila na Summer Of Heroes. Vsaka Granny Smith je potopljena v karamel, nato belo čokolado in rdeči pesek, preden dobite popolno zdravljenje s Spidey.

Najdi jo pri: Slaščičarna Marceline, Disney’s California Adventure

sliko

Jonathan Boulton
Pripni ga pozneje

Shrani to, tako da lahko načrtujete potovanje brez manjkajoče enega okusnega ugriza.