sliko

V zadnji knjigi Ellie Kriegerja, Torej enostavno: Sladki, zdrave recepti za vsak obrok v tednu, gostiteljica živilskega omrežja vsebuje obilico dekadentnih, impresivnih, vsakdanjih receptov, ki so tako “okusni in dosegljivi”.

Prosili smo Kriegerja, naj nas pusti na njeno filozofijo zdrave hrane. Tukaj je pet najboljših nasvetov za prehranjevanje (in kuhanje), ki jih morajo vsi poznati:

“Najprej ne mislite na vse ali nič. Ena največjih napak, ki jih naredimo, je v ekstremih.” Moja mantra je, da ni nobene hrane, ki bi bila brez meja. “Hrano vidim kot” običajno “,” včasih “in” redko . ” [“Običajno” so hrana] celotno sadje in zelenjava, vitke beljakovine, oreščki, semena, fižol, zdravo olje in mleko z nizko vsebnostjo maščob. Če je to tisto, kar jeste, lahko resnično pospite v karkoli, ne da bi se počutili krivega.

“Začnite dan z dobrim zajtrkom!” Raziskave kažejo, da ljudje, ki jedo zajtrk, izgubijo težo in jih zadržijo, pomagajo našim možganom, da delajo bolje..

“Vedno pravim: razmišljam o tem, kako dobivati ​​barvo v vsakem obroku ali prigrizku. Če boš šel jajce, dodajte sesekljane paradižnike, ki povečujejo okus, navdušenje in vašo prehrano.

“Druga zelo ključna strategija je, da imate zdravo hrano na dosegu roke. Eno, kar kupiš, je, da se odločitev začne. Prepričajte se, da imate določene sponke, kot so konzervirani paradižnik, konzervirani fižol, zamrznjena kozica, veggies, suhih celih zrn kot so kvinoa, testenine, bulgur, riž in jih uporabite kot bazo. Če imate v osnovni shrami nekatere osnove, lahko naredite celo zrnato testenino s paradižniki in kozicami, tudi če niste imeli možnosti iti v trgovino. poudarite načrtovanje obroka.

“Samodejno mislimo, če je to všeč, da je slabo za vas, vendar ni. [Na primer] vrečke nerazdeljenega rjavega riža, ki ga lahko popijete v mikrovalovni pečici. V napornem večeru je to odlična rešitev.”

Zdaj pa pojdi k njemu! Pripravite enega od Ellie Kriegerjevih Tako enostavno Nocoj recepte.

Česen-Basil Kozica

Ellie pravi: “Zdravo je hitro, hitro in prefinjeno. Vse je v skledi.”

Chipotle oranžno glazirane svinjske kepe

Ellie pravi: “S samo tremi močnimi sestavinami dobiš veliko okusa.”

Cherry-mandlji-čokoladni grozdi

Ellie pravi: “Vse te lahko hranite v shrambi. Ko jih združite skupaj, jih prevažajo.”