“Ta rakovica je tako nerodna, pravkar mi je povedala, da je njegovo ime Sebastian.”

Besede so natisnjene na hrbtni strani zvitega angleškega zastavice, ki obdaja pijačo za gin v kuhinji Hell’s Kitchen, najnovejšem podjetju Las Vegasa Gordona Ramsayja. To je nekakšna humoristična žalitev, o kateri bi si mislil le Ramsay, vendar ni v restavraciji, ki bi osebno priskrbel užaljene besede – če ne upoštevate živahnega video zaslona Ramsayja, ki ob prihodu pozdravlja goste. To je le 34 konec koncev. Toda glede na 12.000 pridržkov, ki so bili opravljeni pred dnevom odprtja, in od takrat se je na stotine miz na dan pojavilo vsak dan – to je vse bolj priljubljeno.

sliko

Cezarji

Vsak vidik oblikovanja naj bi izzival hit show. Obstajajo viharji povsod: v logotipu, ki je žigosan na vsakem prtičku, v lestenci, ki visijo s stropa, v kipu skoraj 12 metrov, ki sedi na dvorišču zunaj restavracije. Digitalni plameni zasidrajo stene v glavni jedilnici in luči z okni izgledajo, kot da pripadajo starem šolskemu filmu. Če niste vedeli nič bolje, bi si mislili, da je bila predstava dejansko snemanje med večerjo. Kuharji tečejo po odprtih kuhinjah z belimi plašči in rdečimi in modrimi trakovi, vezanimi na glave, tako kot na televiziji. Mogoče bi postalo resničnost: Ramsay je omenil, da želi ustreliti dele prihajajočih dogodkov Peklenska kuhinja epizode v istoimenski restavraciji.

sliko

Cezarji

Toda za zdaj Hell’s Kitchen ostaja svetišče za predstavo, do menija. V njem so na voljo klasične jedi Ramsay-jagster rižota, govedina Wellington in nekateri novinci, ki so na poti, da postanejo tudi bivali. Prekajene zlate pese, ki se dobesedno kadijo pod steklenim klosom, vas bodo spremenile v ljubitelje evangelistične pese, če še niste, in natakarji vas bodo poskušali potisniti na Scampi Prawn Flambé. Pustite jih: zahvaljujoč česnu beli vinski omaki gre gor v ognju.

Obstaja osem entrees, da izberejo. Medtem ko je Brick Pressed Chicken sočen in Tomahawk Steak for Two izgleda kot impresiven, kot se sliši, vi ste tukaj za Wellington. Ramsayova podpisna goveja krožnik je eden izmed njegovih najspeharnejših, ki je zaslužil svojo slavo Peklenska kuhinja izzivi. V skoraj vsaki restavraciji služi različico. Ta ena – razkosano rezilo filetovega mignona, prekrito z gobovo pasto, nato zavito v lignje s pecivom – živi do ugleda.

sliko

Cezarji

Slaščica lahko gre na enega od štirih načinov, vendar pa je bil puding s krompirčkom, ki je bil prisoten s sladoledom Speculoos, in Pineapple Carpaccio, ki prihaja na mizo v oblaku, ki ga povzroča suh led, postali priljubljeni. Lahko greste tudi na koktajl pot. Bar menija je sladek kontrast z Ramsayevo grizljivo osebnostjo, veliko pijač, naglašenih s sadnimi sirupi ali lužnicami. Ampak Notes iz Gordona je edina pijača, ki prihaja s to zavito. Prepustite Ramsayu: Veš, da ima rad zadnjo besedo.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.