sliko

Ljubezensko stanje Frasca
Če imate radi dobro hrano in jedo v restavracijah, kdo pravi, da potrebujete jedilnico? Te restavracije ponujajo solo diners privlačna miza za eno skupaj z brezhibno hrano in vino, zgodovinske jedilnico tradicij, zvezdnih ljudi, ki gledajo ali mešanico vseh three.Or se pokvaril doma z našo zbirko enostavne recepte za eno.

sliko

Ljubezensko stanje Frasca
Frasca hrane in vina

Lokacija: Boulder, Colorado

Vinsko parjenje in lokalno gojena hrana sta ime igre v tej priljubljeni restavraciji, ki jo je ustvaril mojster sommelier in kuhar, obseden z italijansko kuhinjo (posebej iz regije Furlanije-Julijske krajine). Frasca je imenovan za neformalne furlanske zbirališča, kjer se bodo prijatelji in družina srečali, da bodo jedli domačo kmečko svežo kuhinjo, pili regionalna vina in se sprostili na udobnem mestu. V tem gostoljubnem duhu gostoljubnosti je bila Frasca zasnovana kot nezahtevna destinacija za improvizirano večerjo za zabave vseh številk, ki jih je ustvaril Best New Chef iz leta 2005, v skladu s Hrana in vino revija.

sliko

Louis Sahuc
Restavracija Galatoire’s

Lokacija: New Orleans, Louisiana

Odprt leta 1905 z Jean Galatoire, Restavracija Galatoire’s na zloglasni ulici Bourbon Street je vedno zabaval veliko število gostov, ki jedo sami, predvsem dramatik Tennessee Williams. Po mnenju David Gooch, vodje Galatoire in vnuka Leon Galatoireja, je Williams dva tedna na teden pojedel Galatoire – enkrat sam in enkrat s prijatelji, in vedno je imel prednost mizo v ozadju. Gooch je dejal, da veliko restavracij gostuje v restavraciji (mnogi od njih redno), da bi uživali v pristnem okusu kuhinje v New Orleansu, pa tudi na barvitem družabnem prizorišču, v katerem “kosilo” postane kosilo popoldne. “

sliko

Z ljubeznijo J. Blacka
J. Black’s Feel Good Lounge

Lokacija: Austin, Teksas

Spominja se na speakeasy leta 1940, J. Blacks je bil skrbno izdelan za odprto, skupnostno usmerjeno restavracijo, ki se celo razteza na razporeditev sedeža. Vse tabele so na višini v baru, tako da lahko kadarkoli in s katerega koli kraja pokrovitelji gledajo po prostoru in so na ravni oči z vsemi drugimi. Plošče, namenjene delitvi, spodbujajo solo dinerje, da spoznajo nove prijatelje v tej dvignjeni pub-grub ustanovi, katere dolga srečna ura vključuje polno ceno, posebno za vse, od prekajenega lososa in kozjega sira do pršic Niman Ranch v odeji in gosenice Texas Kobe. Torej, če ste en samski pokrovitelj v baru, zakaj se ne naselite v poseben koktajl in naredite nekaj novih prijateljev na velikodušni plošči predjedi?

sliko

Prispevek pizzerije Stella
Pizzeria Stella

Lokacija: Philadelphia, Pennsylvania

Philly’s Pizzeria Stella zajema koncept komunalne mize. Ta dolgočasna razporeditev sedežev in klopi spodbuja pogovor in izmenjavo delčkov med strankami, ne glede na to, ali ste šest ali samo eden. Če se ne počutite klepetate, velika picerija Stella je “pečica bar” sedežev omogoča eno osebo jedilnico s pogledom na pečico na lesu. Ogledamo si lahko: na steklu iz obsežnega italijanskega vinarskega lista med ugrizi črnega tartufa in piščančjega jajca vidimo, kako se nekuhane pite zažgejo in raztalijo sira pred vašimi očmi.

sliko

Ljubezensko stanje Rustico
Restavracija in bar Rustico

Lokacija: Aleksandrija, Virginia

Doživetje predmestja Washington D.C., ki se nahaja v severni Virginiji, v Aleksandriji živi 150.000 prebivalcev s povprečno starostjo 34 let. Ti mladi ljudje se pridružijo prevladujoči restavraciji in barom na tem območju, vključno z Rustico, ki se šteje za pivsko zavetišče v publikacijah, kot so USA Today, Washingtonian revijo in Washington City knjiga. Rustico gostiteljem ponuja več kot 50 singlov prijaznih dogodkov v pivu skozi celo leto, ponujajo gostom širok izbor pivcev (na voljo v velikosti okusov) in rustikalni sezonski meni solat, sendvičev, predjedov in pizz s prelivi, kot so ocvrti zeleni paradižnik, česen confit in capicola.

sliko

Ljubezensko stanje SushiSamba
SushiSamba

Lokacija: Različno

Znano je, da je priljubljena med množico slavnih – televizijska osebnost Kelly Osbourne, igralka Amy Smart in olimpijski drsalec Apollo Ohno so pred kratkim potopili – SushiSamba daje diners A-seznam ljudi, ki gledajo priložnosti poleg razreda A surove ribe in fuzije japonsko-brazilsko-perujske kuhinje. Emisije SushiSambe, ki jih je zaznamovalo trendovsko vzdušje in pick-up singlova, vključuje lokacije v Chicagu (na sliki), v New Yorku, v Miamiju, v Las Vegasu in v Londonu. Restavracija gostuje tudi tedensko tematske zabave, kot so nedavni DJ’d anime in kostum zabave video iger na lokaciji Chicago.

sliko

Ljubezen Tra Vigneja
Tra Vigne

Lokacija: Sveta Helena, Kalifornija

Vstopite v nežno osvetljen prizor Tra Vignejedo v toskanskem dvorišču, medtem ko pijete posebno letino in polite na italijanske jedi, kot so rožmarin pizzetta s praženim česnom in sirom Cambozola, hrustljavo sonomovo rižoto s porcinskimi gobami ali pa-pražena iglica “alla piccatta”. In s seznamom vino za 200 prebivalcev iz Italije in doline Napa, ki potrebuje pogovor?

sliko

Prijavljen (od) Gotham Bar & Grill
Gotham Bar & Grill

Lokacija: New York, New York

Znan je po veliki tradiciji fine dining, modni dekor, in ljudje gledati slavni ljudi, Gotham Bar & Grill se ponaša z velikim barskim prostorom s polnim jedilnikom moderne ameriške kuhinje. Ponosni prejemnik ene Michelinove zvezde Gothamovega jedilnega programa vključuje svežo lingvino s šanrskami, podpisano morsko solato (od restavracije, ki je bila odprta leta 1984) in suhomesni streznik v New Yorku, ki je bil narejen s kozarcem iz kostnega mozga in Vidalia čebulice. Dodajte k temu vrtečo se zbirko umetnosti, ki jo izbere hišni kurator, in imate ciljno kosilo ali večerjo z veliko zvonovi in ​​piščalki.

sliko

Z ljubeznijo
Amber Restavracija in Lounge

Lokacija: Seattle, Washington

Samostojno in videti se mešati? Amber Restavracija in Lounge v soseski Belltown v Seattlu so pohvalili recenzenti kot najboljše mesto za pick-up v mestu. V tej restavraciji in bivalni prostor, ki služi najboljšim koktajlom v Seattlu, je večnivojski salon in osrednji barski prostor zabaven v raznoliki množici, glede na anketo bralcev leta 2010 v Revija Seattle, in hrana, primerna za klasično ameriško hišo s posevki, s poudarkom na svežih morskih sadežih, ki je tako bogata na severozahodu.

<str>Los Angelesov W & # x00FC; rstkuche ima zdravilo za tiste, ki so obdani s klobasami. Njihov več kot 20 obrtnih sendvičev je predstavljen na sveže pečenih zvitkih in se lahko pohvali z izbiro karamelizirane čebule, kisle kisline, pikantnih paprik ali sladke paprike. Klobase se gibljejo od klasičnega nemškega Bratwursta (svinjska klobasa, začinjena s koriandrom in muškatnim oreščkom) do bolj drznega: zvečerja in zajca z jalapejem #x00F1; os. (Vzeli bomo prvega.) Meni pijač je precej obsežen, saj ponuja dobro urejene sode, vinski seznam ter belgijske, nemške in ameriške pivske pijače od trapistka ale do malinine lambike.</p> <p> <b>Nocoj poskusite s temi recepti za klobase,</b> Senzacionalni recepti za klobase.</p> <p>“title =” Klobase ”<br/> class = “lazyimage lazyload”<br/> src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/160×160/54f6b82e4acbf_-_sausage-wurstkuche-los-angeles-lg.jpg?resize=480:* ”<br/> /> </picture> <p></span></p> <div class= Anthony Gates

Wurstküche

Lokacija: Los Angeles, Kalifornija

Včasih ne želite skrbeti, ali imate ketčup na bradi. Hočeš jesti. Zakaj ne udobno do enega sedeža za enega na Wurstküche, restavracija, ki ponuja več kot 20 obrtniških sendvičev za kruh, na sveže pečenih zvitkih skupaj z belgijskim krompirjem in z bevvijo potapljaških omak. Avanturistične predmete v meniju, kot so rattlesnake in kunčja klobasa z jalapeñosom, spremljajo tradicionalne ponudbe, kot so klasični nemški Bratwurst, začinjeni s koriandrom in muškatnim oreščkom. Nato ugasnite svojo že večjo žejo z izbiro pretežno belgijskega, nemškega in ameriškega piva.