sliko

Getty Images

Gordon Ramsay je bil vedno odprt o svojem družinskem življenju, še posebej, ker je njegova žena Tana po petih mesecih leta 5 mesecev poškodovala otroka. Zdaj, ko so ostali njegovi otroci starejši in kujejo svoje poti, je to, kar morate vedeti o njih.

sliko

Getty Images
Meghan Ramsay je njegov najstarejši

Meghan se je rodila v Angliji 16. maja 1998, približno dve leti po tem, ko sta se Gordon in Tana poročila. Na svojih živilskih predstavah se je pojavila v preteklih letih, zdaj pa ima dvajsetletnik več kot 122.000 (!) Spremljevalcev Instagrama. Ona in Brooklyn Beckham sta bili dobri prijatelji odraščali.

sliko

Getty Images
Holly in Jack Ramsay so otroci na sredini

Ti sta bratska dvojčka, ki sta pravkar obrnila 18. Tudi oni so dobri prijatelji z Beckhamovimi otroki in jim je na njihovem velikem rojstnem dnevu dobil klic iz Brooklyna in Romea. Imajo tudi veliko spremljevalce Insta – Holly ure v približno 176.000. Jack trenutno lebdi okoli 200.000.

sliko

Getty Images
Matilda Ramsay je otroka Fam

Matlida je v novembru obrnila 16. Ne samo, da je znano vedno želela narediti, kar počne njen oče, ampak …

Matilda ima svoj lasten kuharski šov

To se imenuje Matilda in Ramsay Bunch in poteka v četrti sezoni. Pravzaprav je prav tako napisala kuharsko knjigo leta 2017 Matilda in The Ramsay Bunch: Tilly’s Kitchen prevzem. Ko se Gordon pojavi na televiziji z enim od njegovih otrok, je običajno Matilda. Vse to pomeni, da ima največje družbene prisotnosti otrok Ramsay: Ima približno 280.000 privržencev Instagrama.

sliko

Getty Images
Nihče od Gordonovih otrok ne bo podedoval njegove sreče

Kuhar je šokiral svet v Telegraf lansko leto, ko je izrecno izjavil: “[Moj denar] zagotovo ne grem k njima in to ni na sreden način; Ne smejo jih pokvariti. «On je nadaljeval:» Edina stvar, ki sem se dogovorila s Tano, je, da dobijo 25-odstotni depozit na stanovanju, ne pa celo stanovanje.

sliko

Getty Images
Tudi ne letijo z njim prvega razreda

Razen če sami plačajo za to. V istem intervjuju je pojasnil: »Niso delali nikamor dovolj blizu, da bi to privoščili. V tej starosti, pri tej velikosti, mi pravite, da morajo sedeti v prvem razredu?« »Ne, ne.«

sliko

Getty Images
In so prepovedani iz Dating Vsak Beckhams

Da, vsi se znajo za vedno, in, da, je nekaj povedati o dejstvu, da so vsi otroci Ramsay in Beckham dobesedno odraščali skupaj, toda nobena od njih se nikoli ne bo rodila. Njihov oče je bil tudi zelo vnaprej o tem.

sliko

Getty Images
So strastno o dobrodelnosti

Aprila sta Holly in Jack vodila londonski maraton, da bi zbrali denar za dobrodelno otroško dobro organizacijo Great Ormond Street. Na koncu so povišali skoraj 30.000 dolarjev. Megan je zaključila tudi maraton za fundacijo Gordon in Tana Ramsay, ki donira sredstva v isti bolnišnici.