1

Sedež ima v južni Kaliforniji.

Morda ste kupovali v naših trgovinah, vendar niste nikoli bili “Inside Trader Joe”, kot je ta! Prisluškovanje na naši degustacijski plošči, kjer so izbrani novi izdelki. Spoznajte osebo, ki potuje po svetu v iskanje prihodnjih #traderjoes priljubljenih. Potujte z nami na Napo za nekaj #winetasting. Poslušajte od strank in posadke in enkrat ugotovite, kaj je s temi havajskimi srajcami … – “Inside Trader Joe’s” je na voljo zdaj na #ApplePodcasts ali kjer koli dobiš #podcasts. (In, brezplačno!) Povezava v bio za več …

Objava, ki jo je delil Trader Joe (@traderjoes)

Prvi trgovec Joe je odprl v Pasadeni, HQ pa je v bližini Monrovie, Kalifornija, severozahodno od LA. Podcast je bil v glavnem posnet v Monroviji, pa tudi na lokaciji na različnih TJ in na severu v dolini Napa, kjer prihajajo številna priljubljena vina.

2

Res je Joe.

REAL Trader Joe, Joe Coulombe. Ustanovitelj podjetja Joe’s. #traderjoesart #tjsart #pastel #portrait #joecoulombe #art #photorealistic

Post je delil Ryan M. Genovese (@rynoarts)

Joe Coulombe, 87, je podjetnik trgovca Joe’s. Preden je odprl trgovino z živili, je pomagal voditi linijo zdravih trgovin, ki se imenujejo Pronto Markets. Ostal je v svoji imenovani trgovini kot CEO do leta 1988, ko je prevzel enega izmed njegovih bratovščinskih bratov.

3

Novi izdelki pomenijo, da morajo stari izdelki iti.

Postavite na #Hawaiianshirt in se kopajte v #traderjoes #Poke [POH-keh] Bowl … Naš prekajeni #salmon je prevlečen v sojino omako, sezamovo olje in rdeče chili kosmiči, nato pa preganjani z zelenjavo (kumare, korenje in ingver), skupaj s sladko in zeleno čebulo – vse na postelji rjavega riža. #Nori trakovi, in oranžna kri #ponzusauce zagotavljajo konec zobnega zaključka … – | Preprost obrok | 240 kal 11g beljakovin / skleda | #pokefunatTJs

Objava, ki jo je delil Trader Joe (@traderjoes)

Ta se zdi očitno, toda prej nismo mislili. Navsezadnje je v trgovinah Trader Joe le omejeno število prostorov. Torej, za vsak nov kul nov izdelek, kot je dimljeni plavutni pokrov, ki se začne, morajo stare favre iti. Na sejmu so člani posadke in kupci žalovali zaradi izgube kislega fižola, hamburgerjev in drobnega jalapeño.

4

Precej preprost razlog je, da je vse tako poceni.

Ta tedenski trgovec Joe je! Vse to je bilo 30 $! #traderjoes #traderjoeshaul #vegan #veganizem #veganfood #veganonabudget #collegevegan #whatveganseat #whatvegansdo

Objava, ki jo je delil Halle Homel (@localherbivore)

Blagovne znamke ne morejo plačevati v trgovinah podjetja Trader Joe. Izdelujejo izdelke, ki so jim všeč, in mislijo, da je dober okus, več kot 80 odstotkov izdelkov pa je zasebna nalepka, kar pomaga pri nizkih cenah. Blagovne znamke prav tako ne morejo plačati za umestitve v trgovini in z zmanjševanjem oglaševalskih in tržnih dolarjev lahko TJ zaračunajo manj.

5

Imeli so le tri direktorje.

Zbogom 2017, zdravo 2018! In zelo srečno novo leto! iz #traderjoes

Objava, ki jo je delil Trader Joe (@traderjoes)

Nekatera podjetja prestopijo direktorje, kot so letni časi, vendar je Trader Joe’s v svoji 51-letni zgodovini imel samo tri. Najprej je bil Joe Coulombe, ki je ostal 30 let, nato pa je prišel John Shields Jr. Sedaj, Dan Bane vodi ladjo.

6

Aktivno poskušajo olajšati življenje.

Zahvaljujoč #traderjoes-u, da imam vedno na voljo hiter in zdrav zajtrk za nakup! Prihranite toliko časa, še posebej, ko ste na poti. #Traderjoes #traderjoesoatmeal #applecinnamon #tripleberry #goodeats #healthy #fitness #pnwfitness

Objava je delila Jinea Hernandez (@cloudtonone)

… V trgovinah in doma. Eden od njihovih dolgoletnih izdelkov, zamrznjenega jekla, ovsene kaše, se je rodil iz potovanja v kanadsko juho rastlin. Juha je bila zamrznjena v pačah, kar je olajšalo segrevanje, ne da bi se zmešalo. Execs je to logiko uporabil za ovseno kašo, pakirane zamrznjene pakice pa se danes še vedno prodajajo v trgovinah.

7

Nautično temo je navdihnila knjiga.

# 50yearsofTJsContest FINALIST ��: @millie_the_nugget Caption: Trgovec Joe’s je moj najljubši! Prve psa in hrana, ki sem jih imela, so bili od tod. Pomaga mamici, da me dobro hranijo z ekološkimi dobrimi psi, ki živijo v NYC, kjer je vse ostalo ������. #traderjoes … • 5 finalistov – 1 objavljenih vsak dan ta teden • Finalisti so bili obveščeni prek DM na dan napotitve • Všeč so se zvezali za 24 ur – od 5 do 5 ure (naslednji dan) • Večina Likes zmaga 500 $ na darilnih karticah TJ

Objava, ki jo je delil Trader Joe (@traderjoes)

Joe je sam prišel na podcast, da bi to počistil. Navtična tema, iz terminologije “kapetana” (to je vodja v TJ-jevem govoru), je navdihnila knjiga, ki jo je Joe brala, ko se je odprla trgovina. “Bele sence na morju,”plus potovanje v Disneyland Jungle, ki se je združil ob pravem času.” Zato zaposleni nosijo havajske srajce, nekako je delal, “pravi.

8

Člani posadke imajo veliko majic.

#alienfruit – Bi jo pojedli, gospa Jazz? ���� # traderjoes248 #traderjoescrewmember #iforgetwhatitscalled #tjscrewfun

Objava je delila Kimberly Mack (@kmackshouseofdesign)

Ko govorimo o teh havajskih majicah, da, člani posadke imajo veliko. Zaposleni so dejali, da imajo 14, 40, dva meseca vredno in “veliko”.

9

Poslali so zaposlene po vsem svetu.

��: Naš #BanhMi Inspired Bowl, obnovljen kot sendvič na TJ’s Organic Baguette – vietnamski Bành Mì (francoski roll, navadno napolnjen s svinjino ali piščancem, raznolikimi svežimi zelenjavami in s širjenjem na Mayo) je v povpraševanju naš čas … ampak smo ga dekonstruirali, gradili brezno brez mesa #bowl, ki je poln rezanega rezanega riža, pečenega korenja in zelja, tajske bazilike, svežega cilantroja in jalapeñosa in na vrhu s #traderjoes Sriracha Baked #Tofu. – | Vegetarijansko | 370 kal skupaj | Kremna oblačila incld | #namnomnom

Objava, ki jo je delil Trader Joe (@traderjoes)

Novi trgovci Joejevi izdelki niso samo kuhani v nekem razmišljanju. Zaposleni v TJ, kot je Lori Latta, podpredsednik Product Innovation, potujejo po svetovnem iskanju navdiha za nove izdelke.

10

Njihove okusne plošče so noro skrivnostne.

Zamrznjene okenske plošče ali zamrznjene #sugarcookies? Zakaj pa ne oboje! Praznujte zimo (ne glede na vaše podnebje) s temi neverjetno mehkimi #traderjoes piškotki – 10 jih, velikodušno razširjen s sanjarljivim ledom in okusno okrašen z rumenimi, zelenimi, modrimi in rožnatimi škrobi. * ____ * barve iz sadnih in zelenjavnih izvlečkov

Objava, ki jo je delil Trader Joe (@traderjoes)

Ko se novi izdelki testirajo, se člani posadke zberejo, da ponudijo svoje prispevke. Prodajalci nikoli niso bili prisotni, in ko je bil čas, ko je bil član časopisa dovoljen, so člani posadke nosili vrečke nad glavo. Ja, to resno vzamejo. Jasno je, da se poštena povratna informacija izplača.

11

Njihov # 1 izdelek je verjetno tudi tvoj najljubši.

Od prihoda v naše prodajalne pred 14 leti je Mandarin Orange Chicken postal mitični status in postal ikona našega slavnega zamrzovalnega oddelka. (Naši kupci so ga glasovali »Najljubši na splošno« #traderjoes izdelek ponovno-link v bio, v primeru, da ste zamudili seznam.) V čast našemu ljubljenemu “bake & serve” jedu smo mislili, da vam bomo pokazali najljubši način priprave to … – # orangechicken4dinner2nite

Objava, ki jo je delil Trader Joe (@traderjoes)

Trgovec Joe’s Mandarin Orange Chicken je preizkušen in resničen najljubši. To je eden od najbolj prodajanih predmetov, in je bil imenovan za splošno priljubljeni izdelek v vsaki anketi strank že devet let. Če še niste poskusili, se bo vaše življenje v celoti spremenilo na bolje.

12

Dvakratni Chuck je skoraj edina možnost vina.

TGIF! 3,99 za novega Charles Shawa #traderjoes ��by @fitcalimamma

Objava, ki jo dodeli thetraderjoesaddict (@thetraderjoesaddict) dne

Trgovec Joe je lahko znan po svoji dvakratni Chuck (ki je sedaj 4 USD), vendar je v večini trgovin na voljo 500 vina. Da bi sledili vsem možnostim, člani posadke okusijo vina skoraj vsak dan. Kakšno življenje!

13

Prodajali so sami za palca.

Rahlo suutéed #traderjoes Shaved Brusnice Sprouts & Uncured Applewood Smoked #Bacon, utrujen v Shredded Sharp #Cheddar, izločanje med rezine svežega žara #Multigrain Bread … Povezava v bio za #tjsrecipe. – #nacionalnoizobraženi danes

Objava, ki jo je delil Trader Joe (@traderjoes)

Ko se je TJ prvič odprl, so prodajali sendviče, sir in vino, ali kar želim imenovati sveto trojico. Čudno so bili peščeni prodani sendviči. Takrat ni bilo veliko kupcev, se spominja Joe, zato je danes širitev v TJ, ki jo poznamo in ljubimo.

14

Joe je pisal Fearless Flyer.

Pečena ovsena kaša, oranžna … Slanina in slamnato glazirana cela piščanca … Indijski pastesi napolnjeni z začinjenim garbanzosom … Če vam to zveni dobro, boste našli še 12 #recipes, od koder so prišli v našem januarju # strahopetec-poln idej, ki preobrazijo izdelke #deluje v okusne jedi za zajtrk, kosilo, večerjo in nato nekaj! (povezava v bio)

Objava, ki jo je delil Trader Joe (@traderjoes)

Za polno 30 let je bil Joe Coulumbe napisan Fearless Flyer. Začelo se je kot interno glasilo za zaposlene, da bi se oskrbeli z najnovejšimi izdelki, in ko so stranke ujele vetra, so ga želele prebrati tudi. Zdaj je glavni način TJV poudarjati nove izdelke in komunicirati s strankami.

15

Nikoli ne bodo digitalno.

Ker sem ** succ ** pri ohranjanju katere koli druge rastline živega ���� # 50yearsofTJsContest

Objava, ki jo je delil Allyson Sloway (@allyslowaymedia)

Na žalost, ne pričakujte, da bo trgovec Joe postal spletni trgovec … kdaj. “Naši izdelki delujejo najbolje, ko se prodajajo kot del te splošne izkušnje s strankami v trgovini,” pojasnjuje Jon Basalone, predsednik Trgovin. Ampak, počasi se zavedaš, če ni trgovca Joeja blizu tebe, bo kmalu lahko zelo kmalu. Trenutna ciljna trgovina je odprta od 30 do 35 prodajaln na leto, kar se poveže s 475 prodajnimi mesti.