V teh dneh skoraj vsak kavarna, v katero hodite, ima v meniju ledeno kavo. Zahvaljujoč nesmiselni prehrani, je za tone ljudi izbrana kofeinska pijača – včasih celo v izven sezone. Vsakdo nima Instagram-dostojne točke, ki grundira svoj fižol za vogalom, zato se mnogi zanašajo na restavracije za hitro prehrano in druge hitre storitve, da bi dobili jutranjo grozote. Zato smo prevzeli nalogo testiranja ledene kave na 8 mestih, da bi ugotovili, katera veriga preliva najboljše od najboljših. Ugotovite, kako so tipične ledene kave z mlekom in sladkorjem primerjale te popularne pike.

zamrznjen coffee taste test

Julia Smith

Tukaj so tekmovalci z ledeno kavo:

McDonald’s

McDonald's iced coffee
Julia Smith

Cena: 1,99 $

Naši testerji okusa so imeli veliko upanje za McCaféja – dobro naoljen stroj, kot je McDonald’s, je moral ugotoviti nekaj tako enostavnega kot ledena kava, kajne? Najprej gnojimo, odkrili smo, da je bil odgovor ne. Mlečna mešanica je bila blodna in pomanjkanje sladke, z malo kave brez okusa. Nekateri so omenili, da so okusili kot ledeni čaj, ki se je maskiral kot kava, in ena oseba je celo trdila, da okusi limono. Čeprav je enostavno piti, smo iskali nekaj z več grozljivk.

Dunkin ‘krofi

Dunkin' Donuts iced coffee
Julia Smith

Cena: 2,79 $

Za vse vzhodne obleke vem, kdo živi in ​​umre z ledeno kavo Dunkin ‘Donuts, sem pričakoval, da bo ta veriga dobro opravila v postavitvi. Na žalost ga je primerjal s skoraj vsako drugo ledeno kavo, ki je pokazala njene prave barve. Medtem ko so bile številne sorte rahlo zalivane zaradi taljenja ledu, je Dunkinova kava iskreno okusila kot ravno H20. Čeprav ni bila grenka, je imela čuden okus, ki je med degustacijo povzročil več kot en videz gnusa.

Starbucks

Starbucks iced coffee
Julia Smith

Cena: 2,65 $

To je bila prva sorta v liniji, ki resnično zadovolji z močnim okusom kave. Nekateri so omenili, da ima rahlo grenko ali kislo okus, vendar ni zanikati, da bi te zbudil. Raven sladkorja je bila nekoliko močnejša, nekateri pa so se spraševali, ali je bil dodan vanilijev sirup (to ni bilo). Na splošno je bilo soglasje, da kljub majhni količini kave, ki prihaja z visokim redom, dobiš veliko bang za svoj denar.

Prev A Manger

Pret A Manger iced coffee
Julia Smith

Cena: 3,04 $

Čeprav ni na voljo povsod, smo v mešanico vrgli Pret A Manger zaradi njene priljubljenosti v New Yorku, Bostonu, Chicagu in D.C. To je veljalo kot najcenejša ledena kava kupa, vendar se je za svoje stroške povečala. Mleko in sladkor sta v tej verigi DIY, zato smo z očesnim mlekom dodali še eno pakiranje sladkorja za primerljive arome na druge kave. Veliko je bilo komentarjev o tem, kako bogat je bil okus kave, ki je sijalo, čeprav je bilo malo vodo.

7-Eleven

7-Eleven iced coffee

Julia Smith

Cena: 99 centov

Kar se tiče poceni možnosti, je 7-Eleven približno najboljša rešitev, ki jo boste našli – vendar dobite tisto, za kar plačate. Ledena kava se samodejno služi v teh trgovinah in prihaja iz izliva pri sobni temperaturi. Stranke polnijo svoje skodelice z ledom in mleko in sladkor popravijo svoje pijače, naši testerji pa niso zadovoljni z rezultatom. Nekdo je opozoril, da “okusi kot umazana voda, ki sedi teden dni”, in plastični podobni vtis ni navdihnil kogar koli, da bi to iskal za povečanje kofeina.

Krispy Kreme

Krispy Kreme iced coffee
Julia Smith

Cena: 2,29 dolarja

En požirek kafe Krispy Kreme je ledena kava in čutite, da pride sladkorna žurba. En tester se je pohvalil, da je okusil “kot nekdo padel glazirane krofi tukaj”, vendar kljub sladkosti, večina še vedno je bilo prijetno. Ta kremna sorta nas je spomnila na raztopljen Frappuccino, ki bi morda bolje ustrezal kot pijačo kot pijača v zgodnjih jutranjih urah – zato lahko izbirate med kavo in krofom v Krispy Kreme?

Panera

Panera iced coffee

Julia Smith

Cena: 2,29 dolarja

Čeprav služijo različnim pečenim blagom in zajtrkom, je Panera presenetljivo samopostrežna kava. Vlivali smo jo v skodelico, opazili smo, da je toplo, kar nas vodi, da se sprašujemo, ali je bila vroča kava ohlajena, kar pomeni, da jo je treba politi čez led. Po okusu je bilo veliko zadovoljnih s tem, kako močna je bila aroma kave, in ker smo dodali svoje mleko, ta okus ni utopil.

Tim Horton

Tim Horton's iced coffee

Julia Smith

Cena: 2,99 $

Ta kanadska veriga nas je presenetila z ledeno kavo, ki je lepo uravnotežila kremastost in okus kave. Samo s pogledom si lahko povedal, da je bilo težko na mleku, vendar so kavne note še vedno izstopale in ustvarjale sladko in zadovoljivo izmišljeno. Raven sladkorja se je počutila kot malo razvajanja, vendar za razliko od mnogih drugih verig Tim Hortonsu ne more pretiravati.

Zmagovalec:

Potem ko smo potegnili svojo pot skozi postavo, so bili jasni standouti Starbucks, Pret A Manger in Tim Horton. Osebni priljubljeni so se nekoliko razlikovali, vendar smo ugotovili, da je Starbucks zanesljiva elektrarna, za katero smo sumili, in Tim Horton ni eden, ki bi ga bilo treba prezreti za okusen kofeinski udar. Na splošno smo morali to dati Prev A Manger, ki nas je obudil s krepkim okusom in veliko vrednostjo. To je zlahka pitna in zadovoljiva ledena kava, s katero bi vsakdo z veseljem začel dan.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app danes.