Dove Cameron ve, da jo boš sodil za to. Ona skoraj ne želi priznati, vendar je preveč dobro, da ne delijo.

“Ko sem bila majhna, sem odkril to življenje hack, in nihče ne bo verjel, dokler ne poskusite,” priznava. The Potomci zvezde globoko vdihne, sama se bori za kakršnokoli reakcijo.

“Saj veš, kako ljudje popijejo torte? Si vzamem torto in zmešaš?” ona začasno ustavi, čaka na kletenje razumevanja. “Jaz bi vzel kolačnike in jih naredil v majhne kroglice in jih potopil na ranču. Ne sodi me! To se sliši kot najslabša, najbolj gnusna stvar na svetu, a to je neverjetno.

Moj osupljivi izraz mora biti malo preveč otrezan, ker jo hitro sledi: “Ne vem, kako mi boste zaupali, dokler ne poskusite.”

Potomci

Getty ImagesDavid Bukach

To je stvar o Cameronu: popolnoma je iskreno. Igralka – ki je pravkar podpisala rekordno pogodbo s Kolumbijo – vas ne trollja. Resnično ljubi hrano in ni pretirana glede tega. Nekaj ​​ur pred četrtim nor’easterom iz New Yorka v zadnjih treh tednih je prišlo do sedmih let, da bi se pogovarjali o njenih najljubših živilih, zakaj bi njen fant lahko šel za kuharja Instagrama, ena pa tudi najbolj duševna potomci, ki ne poznajo njo.

Ampak najprej naj ji razloži celotno stvar med bronastimi drevesi.

“Moram ga zagovarjati! Jaz sem kot, prosim, zaupaj mi!” To je moja sramotilna prehrana, “pravi Cameron. Spoznala sta, da sta bili dve leti pred MFEO, ko ji je nenamerno spustila pivu na kosilo. Ranch oblek dobil na to, vendar to ni pomenilo, da je šla, da bata poslastica.

“To je enako občutje kot potapljanje vašega pomfrita v tresenju. To je slano in sladko, in samo ga preklopite: Trdna stvar je sladka, in stvar, ki jo potapljate, je slana stvar,” je pojasnjuje.

Dove Cameron

Getty ImagesPhillip Faraone

Njen fant bi lahko Moonlight kot kuhar.

Cameron hitro prizna, da ni kuhar, zato je še bolj hvaležna njenega fanta (kolega igralca in Potomci 2 in 3 Costar Thomas Doherty) je usposobljen v kuhinji. Pogosto bo zbral nekaj svojih priljubljenih zajtrkov, kot so avokadovski toast z lososom in jajce na vrhu.

Dove Cameron

Getty ImagesAaron Poole

“On je kot ljubezen mojega življenja s tem zajtrkom, naredil pa bo tudi ovseno kašo iz lanenega semena s semeni lan, seme chia. On je kot kuhar Instagrama, on pa tam nekaj goji jagod na vrhu, jagode, baby? “On je najboljši,” pravi. “To sem samo rekel, ker ne morem zavzeti kredita. Ne morem kuhati, da bi rešil življenje … se bom boril, da bi ga naredil, kot žita”.

Ona poskuša jesti čisto – za večino dela.

Večino dni ima Cameron lososa z zelenjavo za kosilo in piščanca ali ribe z zelenjavo na večerji. “Pričakujem, da bom resnično čist, ker se počutim bolje, ko jo počnem,” pojasnjuje ona. Edina izjema, ki jo bo naredila, je, ko je v U.K.

“Vsi angleški zajtrki delajo cel dan, zato bom imel zajtrk za kosilo,” pravi, dodaja, da običajno zahteva več jajc. “Resnično mi je všeč britanska hrana, zdrava je, potrebujem živahno, ogljikovo hrano, zelo malo mi je všeč sladkor, vendar mi je všeč čokolada”.

Oglejte si to objavo v Instagramu

🙂

Objava, ki jo je dala ♡ DOVE ♡ (@dovecameron)

Ona ljubi eno nepričakovano topping na hamburgerje.

V zadnjem času je Cameron poskrbel za veganske burgerje. “Pravkar sem prišel do točke, da če jedo rdeče meso, moje razpoloženje in energija plimujejo. Pravkar sem dosegel čudno moralno točko z njo”, pojasnjuje.

Njena obsedenost je bila sprejeta na naslednjo raven, ko je bila na vrhu služila veganskemu hamburgerju s hummusom. “Bilo je neverjetno. To je debela snov, kot je majoneza, toda ni …” ona zaustavi, naredi obraz.

“Odvratno?” vprašam.

“Ja, sovražim majonezo!” Cameron se smeje. “Moj fant bo ožgal stvari, in jaz sem,” ste grozni. “”

Večina navijačev ni nikoli opazila svoje največje obsesije vseh.

“Mala skrivnost: Vsakič, ko si me videl na kameri za vse, to je res neprofesionalno, toda vedno imam žvečilni gumi v mojih ustah,” pravi Cameron. “Nikoli ga ne bi videl na fotoaparatu in nikoli ne vpliva na moj govor, ampak to je, koliko sem žvečil žvečilni gumi. Ne morete niti povedati, da ves čas žvečim.”

Dove Cameron

APStuart Ramson / Vabilo za gumi Tic Tac

V zadnjem času je bila ves čas v pripravi vedno na roki Cool Watermelon Tic Tac Gum – toliko, da je pred kratkim sodelovala z blagovno znamko, da bi promovirala njegovo lansiranje.

Njen oče se je spravil na drugo “čudno” prigrizek.

Brownii, namočeni v ranču, niso edini nepričakovani prehrambeni kombinezoni, ki jih Cameron ljubi, čeprav ta ta imenuje “manjše od dveh zločinov”. “Krem krem ​​s mavričnim škropljenjem na njem”, pravi. “Ti si izgubil misli, tako je dober, moj oče je to storil zame. To je kot čudno otroško prigrizek in tega nisem nikoli vprašal.”

Nikoli ni veliko razmišljala o seznanjanju, dokler je nekega dne ne zanima kot odrasla oseba in jo je omenila prijatelju. “Bilo je kot,” nihče drug ne dela. “In jaz sem bil, da” lahko vsi ostanejo zapustili moje življenje, ker je neverjetno “.”

Dove Cameron

Getty ImagesPatricia Schlein / Star Max

Zbrala vas bo v zdravo zdravo prehranjevanje.

Cameron ni več kuhar, a ljubi peko. “Jaz sem grozna oseba. Všeč mi je, da bi ljudje prevarali, da bi nekaj kaj pojedli in pozneje jim rekli, da je zdravo. Ker drugače so ljudje všeč:” ta okus zdravo,«pravi ona, ki izraža zadnjo besedo, kot da je strup v ustih.« Moraš narediti brez glutena brez sladkorja limono barvo brez mlečnih izdelkov, nikomur ne povejte ničesar drugače, in ko so vsi ljubite, jim povejte. “

Dejstvo je, da so njena posebnost brez glutena brez sladkorja brez limoninih barij brez mleka. Za skorjo uporablja brezrokatne krekterje brez glutena – “debela skorja je ključna” – sladka palice s stevijo in medom namesto rafiniranega sladkorja.

Oglejte si to objavo v Instagramu

����������

Objava, ki jo je dala ♡ DOVE ♡ (@dovecameron)

Mac & Cheese ji lahko pomaga premagati karkoli.

Kokosovo riž in česen kruh sta dva izmed priljubljenih jedi Cameron, a ko se počuti, gre za klasično klasično hrano. “Ko so vse moje zavrnitve padle, ne razmišljam jutri, potrebujem samo nekaj ali nekoga, da me razumejo, razume me mac in sir. Vedno in brez napak,” pravi. “Ne govorim o tem, če greš v lepo restavracijo in naročiš mac in sirom, in to je kot suh, pečen sir na vrhu, nah. Govorim o poceni, ti porabi manj kot 3 $ da bi naredili to, stvari, ki jih je treba izvesti iz polja. Definitivno ni organsko. “

Ah. Stars, dobili blues modrega bloka, tako kot mi!

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.