čokolada lays

Frito-Lay

Slana in sladka je klasična, željna kombinacija. Namesto, da bi morali kupiti dve ločeni prigrizki in jih nato pojedli za peščico, da bi dobili oba profila okusa, velika imena blagovnih znamk, kot so Lay’s in Snyder’s, zdaj naredijo hibridne mešanice za vas.

Po podatkih USA Today Lay je šele začel debatirati prvo najpomembnejšo različico čokoladnih krompirjevih čipov. Layovi valoviti krompirjevi čipi, posušeni v mlečno čokolado, imajo klasične slane čips s plastjo sladke mlečne čokolade. Zaenkrat bo prigrizek na voljo le pri ciljnih počitnicah. Ampak, če je nov izdelek hit, potem lahko navijači pričakujejo bolj trajajoče razporejanje po vsej državi.

Prav tako poskuša odgovoriti na potrošnikov okus za slane in sladke hibridne prigrizke je podjetje Snyder’s. Čokoladni kozarčki so že dolgo priljubljena slana sladka prigrizek, zdaj pa blagovna znamka idejo korak naprej. Za svoje omejevalne trenutke (tudi s počitnicami) ponovno ustvarjajo svojo državo Pretzel Dips. Okusi vključujejo: mlečne čokoladne smetane, bele kreme in posebne temne smetane. Še bolj navdušujoče so sendvič seski, ki vsebujejo arašidovo maslo ali poln poprove mete med dvema kozama in nato potopimo v čokolado. Snyder je sodeloval s Hersheyjevo čokolado za prigrizek. Delish je moral vzorčiti vse ugrize. Zaključek: morda za popoldansko slano sladko hrepenenje ali celo smetišče v skledo za počitniško zabavo.

Poiščite odlično vsebino hrane na Delishu:


Poiščite popoln recept z naše strani
Izvedite najnovejše novice o hrani
Pridobite knjigo receptov, da shranite svoje najljubše jedi
Prijavite se za naše brezplačne glasila