sliko

Prijavljen (a) Quaker Steak in Lube

Ljubitelji Buffalo-krila vedo, da ni nič boljšega od omake z udarcem, toda ti toplotno obremenjeni krili vas lahko spremenijo v ogenj. Zaokrožili smo najbolj vroča bivolska krila v državi in ​​ugotovili, kaj jim daje okusno temperaturo.

sliko

Z ljubeznijo Jake Melnick’s Corner Tap
XXX krila

Kje jih dobiti: Jake Melnick’s Corner Tap, Chicago, IL
Kaj jih naredi vroče: Bhut Jolokia poper in rdeča Savinia poper

Ta ognjena krila dobivajo svojo temperaturo izven grafikona iz Indije, nabranih iz Indije, ki jih je nabirala Bhut Jolokia (najbolj vroča začimba Guinnessovega svetovnega rekorda), paprika Red Savinia, habanero paprika in Buffalo vroča krila. Maslo, kis in pomarančni sok zaokrožujejo z okusom v ustih. Če želite preizkusiti te krila, prinesite pero. Najprej morate podpisati opustitev!

<b>Kje jih dobiti:</b> Buffalo Wing Factory, različne lokacije Virginia<br/><b>Kaj jih naredi vroče:</b> Koncentrat kapsaicinskega olja</p><p>Neumorniki, ki jedo ta krila, dvakrat obeležijo svoja imena: najprej na opustitvi, nato pa na restavraciji “Wall of fame”. Eden takih ognjenih ognjenih kril je opisal izkušnjo, podobno kot “vroča lava, ki uteseta po strani mojega obraza.” “Title =” Flatliner Wings ”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f9312beb746_-_flatliner-buffalo-wing-factory-xl-25862665.jpg?resize=480:* ”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Prepričanje Fabrike Buffalo Wing

Flatliner Wings

Kje jih dobiti: Buffalo Wing Factory, različne lokacije Virginia
Kaj jih naredi vroče: Koncentrat kapsaicinskega olja

Neumorniki, ki jedo ta krila, dvakrat obeležijo svoja imena: najprej na opustitvi, nato pa na restavraciji “Wall of fame”. Eden takih ognjenih ognjenih kril je opisal izkušnjo, podobno kot “vroča lava, ki se je iztegnil ob strani mojega obraza”.