Dunkin Donuts Ranked - Lead

Lindsay Funston

Omenili smo že na okusih z ledeno kavo Dunkin ‘Donuts, vendar je to glavni dogodek. V čast nacionalnega dnevu kave (5. junij … Ali niste poslali svoji mami kartico ?!), smo naročili vse stvaritve mega verige, ki bi jih obravnavali kot “klasične” -no srajce s kremami ali sezonske kreacije v tem krogu. Po epski popoldanski sladkorji smo te slabe dečke (od najslabših do najboljših) uvrstili, tako da se naslednjič, ko se znajdete v izrednih razmerah v krofku, ne boste panično in nehote dobivali.

18. Jogurt-Frozen krof

To je bilo preveč sladko in imelo neverjetno umetno okusno jagodno okus, zaradi česar je postal poražnik “klasičnih” krofov. Čeprav je treba reči, je najhujše Dunkinovo krofno boljše kot krof.

Dunkin Donuts Ranked - Strawberry Frosted

Lindsay Funston

17. Cimetovo-sladkorno krofilo

Med teoretično idejo je bilo razmerje med cimetom in sladkorjem oddaljeno. Ta otrok je prevladal čist cimet in NI na dober način.

Dunkin Donuts Ranked - Cinnamon Sugar

Lindsay Funston

16. Jelly Donut

En oprtnik je opozoril, da je žele v tej embalaži okusno kot puding skodelica. Z glopami lažnega testa, ki se izliva v žele, smo prepričani, da to ni bil kompliment.

Dunkin Donuts Ranked - Jelly Donut

Lindsay Funston

15. Marmorno-krompirjevo krof

Malo čokolade, malo vanilije – veliko sladko.

Dunkin Donuts Ranked - Marble Donuts

Lindsay Funston

14. Krompirjev krof

Dunkin je zagotovo privoščil okus jablan v tem, čeprav je bolj “bencinska postaja apple pita” kot doma. Plus, prelivanje “crumb” je malo čudno, kar ni pridevnik, za katerega menimo, da se dogaja.

Dunkin Donuts Ranked - Apple Crumb

Lindsay Funston

13. Krofni krof

Medtem ko je eden izmed naših lastnikov razglasil, da je to njena absolutna najljubša, ostali nismo uspeli priti mimo eksplozije sladke kože. Kot da so že sladke borovnice pomazale v sladkorno kopel in jih nato pekli v krofni sladkorja.

Dunkin Donuts Ranked - Blueberry Donut

Lindsay Funston

12. Čokoladna krema-popoln krof

En kurzor je dejal, da je to spomnilo na čokoladno mrazenje iz pločevinke, za kar ne mislimo nujno, da je popolnoma slaba stvar.

Dunkin Donuts Ranked - Chocolate Kreme

Lindsay Funston

11. Bavarski Kreme-napolni krof

Za to smo imeli majhna pričakovanja, vendar je bilo presenetljivo, da je bilo neuničljivo – ni veliko, ne grozno, povprečno na svoje kremno napolnjeno jedro.

Dunkin Donuts Ranked - Bavarian Kreme

Lindsay Funston

10. Vanilla-Frosted krof

Ta barvita krof je nič spektakularnega, vsekakor pa dobi delo.

Dunkin Donuts Ranked - Vanilla Frosted

Lindsay Funston

9. Boston Kreme Pie Donut

V tem krofu je bil eden vokalnih sovražnikov, vendar je večina od nas menila, da je to najboljša kategorija popoln krof. Vsekakor vam daje čokoladni okus okusa klasičnega Beantown deserta.

Dunkin Donuts Ranked - Boston Kreme Pie

Lindsay Funston

8. Kokosovo krofilo

Dva ugriza v nekaterih od nas sta bili, pomirili kokosovo olje, vendar so vsi ostali brez osebne maščobe proti aromu zasukali o tej gotovo precej možnosti.

Dunkin Donuts Ranked - Coconut

Lindsay Funston

7. Čokoladno-krompirjevo krof

Definitivno najboljša šala, in kako to ne bi bilo? Čokolada okusi legit in sprinkles dodati popolno zabavo.

Dunkin Donuts Ranked - Chocolate Frosted

Lindsay Funston

6. Stari modni krof

To krof je prosilo za dunk, vendar kljub vsemu vgrajenemu suhu, je še vedno prekleto okusno. Spominja nas na obisk kongresne trgovine, ko smo bili otroci, in topli spomini verjetno vplivajo na okus.

Dunkin Donuts Ranked - Old-Fashioned

Lindsay Funston

5. Poganjano krofni krof

Slastno, vendar je zelo lepo na dobri poti. Prav tako opozorilo, če mislite, da je staromodna suha, potem vdihavanje prahu iz tega ne bo pomagalo naši vzroki, da bi prepričali, da je to večje na seznamu.

Dunkin Donuts Ranked - Powdered Sugar

Lindsay Funston

4. Krem kremna krof

To je bilo nepričakovano. Pravzaprav smo ponovno preučili naše življenjske odločitve, ker očitno nismo jedli dovolj krompirjevih krofov. Cake-y, popolnoma zamrznjen in z edinstveno teksturo, razmišlja o pretvarjalcih.

Dunkin Donuts Ranked - Sour Cream Donut

Lindsay Funston

3. Kruller

Tako kot lijaka v obliki kroja, je ta priljubljena pogosto razprodan iz Dunkinovih lokacij. Popolnoma sladka z veliko teksturo, tudi radi vlečemo plasti narazen, da se prepričamo, da v vsakem ugrizu dobivamo najvišji sladkor.

Dunkin Donuts Ranked - Crueller

Lindsay Funston

2. Glazirano krof

Zeus na planini krofov, Dunkinova različica zastekljenih, je precej super. Ima lepo porazdelitev glazure, puhasto teksturo in ni preveč mastna. Ne bomo ji rekli, da je popoln, vendar je razlog, da je to glazirano krofno osnovna linija, vsi ostali Dunkinovi krofki pa so izmerjeni.

Dunkin Donuts Ranked - Glazed

Lindsay Funston

1. Čokoladna kokosova krofna

Kako lahko izboljšate sijaj, ki je klasično glazirano krofe? Naj bo čokolada. Ta rodovnik in dodatni bonus, ki ga ta čokoladna tekstura obremenjuje, je težko prenesti na bajillonske lokacije Dunkin Donuts, s katerimi hodimo vsak dan.

Dunkin Donuts Ranked - Chocolate Glazed

Lindsay Funston

Bonus: Lahko bi se odrekli, da vam pokažemo okus na zelo znanstven način, s katerim smo vodili našo epicno degustacijo Dunkin ‘Donuts, zahvaljujoč naši urednici Food News Rheanna O’Neil Bellomo Instagram: