Žametni sendvič na žaru

sliko

Stephanie Foley

Ta vegetarijanski sendvič lahko pripravite pred časom za izlet – samo uporabite žarjene olivke, namesto domačih, in služite temu pikantnemu sendviču hladno.

Avokado in sendviči

Naj the mild, nutty flavor of avocados stand in for Swiss cheese in a classic ham sandwich.

Tina Rupp

Pustite, da se blago, nutty aroma avokada za švicarski sir v klasičnem sendviču, ki je popolnoma zavito za prenosno piknik kosilo.

Waldorf piščančje salate sendviči

A little more than a century ago, Chef Oscar Tschirky, of New York City's Waldorf-Astoria Hotel, created a sensational salad using nothing more than apples, celery, and mayonnaise. We've updated his invention to include chicken and the intriguing flavor of tarragon.

Ann Stratton

Tukaj je senzacionalna kombinacija dveh velikih solat! Klasična solata Waldorf sreča piščančjo solato in zanimiv okus taragona.

Pimento-sir sendviči

sliko

Ellen Silverman

Ti slastni sendviči s prstom dobijo ugriz od ostrega Cheddarskega sira, paprike cayenne in hrena.

Backyard BLT sendvič

sliko

Zagotovo najljubši. Domači, pikantni majonezi iz limone in zelišč, naredijo ta klasični piknik bolj prijazen kot kdaj koli prej.

Sredozemsko zavijanje

<str>Ta ovoj je poln s piščančji ponudbi in kuskusom s hitom limone in zdravim odmerkom svežih zelišč. Prihranite vse ostanke, da se zavijete za preprosto kosilo. Postrezite z mešano zeleno solato in kozarcem svežega belega vina.</p><p><b>Recept:</b> <b>Sredozemsko zavijanje</b></p><p>“title =” Sredozemsko zavijanje ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64b9849ed7_-_mediterranean-wrap-recipe-0510-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh; center, vrh in velikost = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Ken Burris

Polnjeni s piščančji ponudbami in kuskusom, ta zavitek postane še bolj okusen s hitom limone in zdravim odmerkom svežih zelišč.

Santa Fe Falafel sendvič

Božiček Fe Falafel - RBK 0208

Kate Sears

Za zdravo jemanje piščancev, ki jih napolnimo s piščančji solati, smo vsi preveč seznanjeni, poskusite s tolikšnim sendvičem z nizko vsebnostjo maščob.

Reuben Wraps

Avgusta 2008

Iain Bagwell

Ta pustna različica klasičnega sendviča Reuben, polnjene s puranje namesto goveje goveje meso, se spremeni v preprosto prenosno zavito, ki je še vedno precej.

Pikantni oranžni in sezamski piščančji sendviči

Te tart and spicy pita sandwiches are perfect for an outdoor lunch.<b>Recept:</b><br/>Pikantni oranžni in sezamski piščančji sendviči<br/>“title =” Oranžna in sezaminska piščanska pita ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f890a757ebf_-_orange-chicken-pita-entert0307-de.jpg?fill=320:408&resize=480 : * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Debra McClinton

Likovni piknik je enostaven za uporabo s pita kruhom. Da bi zmanjšali vsebnost maščobe v tem okusnem sendviču, začnite s kožnimi piščanci brez kosti.

Jastna solata BLT sendvič

Kako do you improve upon the classic lobster-salad sandwich? Add bacon, lettuce and tomato!

Judd Pilosoff

Kot je nemogoče, kot se sliši, tukaj je izboljšanje klasičnega sendviča jastoga: samo dodajte slanino, zeleno solato in paradižnik!

Zdravo kalifornijsko sendvič

sliko

Judd Pilosoff

Ta piknik sendvič postrežemo na krompirjevem kruhu. Toda kombinacija sveže zelenjave in sira dobro deluje tudi v notranjosti pitega kruha ali celotne pšenične obloge za užitek na prostem.

Zeliščni piščanec in sendviči vročega popra

sliko

Ta gotova jedilna omarica je enostavna za pripravo in dobro potuje. Če želite prihraniti čas, kupite piščančje meso ali uporabite sveže puranje prsi in jo naredite v manj kot 15 minutah.

Clubhouse sendvič

sliko

Judd Pilosoff

Ne morete narobe s tremi nivoji opečenega belega kruha s klasično piščančjo solato, hrustljavo slanino, hrustljavo solato in sokovim paradižnikom. Turčijo ali kozico lahko v tej različici zlahka zamenjate za piščanca.

Tuna salata Sandwich

Naše Garden Tuna Salad Sandwich bursts with fresh flavors, from tart Granny Smith apple to crisp, spicy fennel.

Charles Schiller

Burme s svežimi okusi iz jabolčnice Granny Smith in svežega, začinjenega komarčka, sendvič za soljo za tuno je za razliko od tistih, ki ste jih imeli prej.

Fried Green Tomato in Bacon Wrap

sliko

Ann Stratton in Ruedi Hofmann

Popolnoma okus poletnih svežih paradižnikov, je ta piknik sendvič je sočno način, da se odmaknete od sonca.

Novo maslo iz arašidov in žele sendvič

sliko

To je nadgradilo PB & J, izdelano s trojnim odmerkom jabolčnega jabolčnega masla, jabolčnega mleka in svežih jabolk – tudi pri odraslih.

Svinjski sendvič za roštilje

Ti sendviči v obliki žara, ki vsebujejo omako iz melase, izdelane v samo nekaj minutah, ne bi bili bolj okusni. Ne pozabite, da pakirajte prtičke!