Ah, prvi teden v juliju. Čas za sončenje, jedo veliko vročih psov, močno znojenje in seveda praznovanje Amerike. Oh, in razvajanje v Dairy Queen’s new Americana-inspired Blizzards. Hvala DQ, za to dejanje patriotizma.

Star-Spangled Blizzard (v svoji slavi) ima kremasto vanilino mehko poslikano mešanico s prazničnim rock-bonbonom z MORE vanile mehko služijo na vrhu in VEČ modro rock-sladkarije. Rdeča, bela in modra Blizzard je končana z DQ Stars & Stripes StarKiss Frozen Treat. Pohitite se za DQ za to, ker je na voljo samo, dokler zaloge trajajo. Prav tako je le v priljubljeni mini velikosti – v tem primeru bom vzel dva.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Jaz sem OMEJENO ZAŠČITO #StarSpangledBLIZZARD Zdravljenje je na voljo le za omejen čas le na lokalnem DQ.

Objava, ki jo je dala Dairy Queen (@ dairyqueen)

Če zamudite Star-Spangled Blizzard, še vedno obstaja upanje. Novi Oreo Firework Blizzard je July Blizzard Treat za mesec, kar pomeni, da lahko cel dan po celem mesecu proslavljate preko sladoleda! Oreo Firework Blizzard je mešanica vanilije, ki se meša z Oreo piškotki in rdečimi in modrimi sladkarijami. Imela si me na koščkih piškotov Oreo.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Tukaj sta! Poskusite omejeno izdajo Star Spangled Blizzard ali Oreo Firework Blizzard v mesecu danes! #starspangledblizzard #oreofireworkblizzard # 4thofjuly #DQAlbanyKY #LOVEmyDQ #DairyQueen #LakeCumberland #DaleHollowLake

Post je delil Dairy Queen Of Albany KY (@ dqalbanyky) on

Maria Hokanson, izvršna podpredsednica marketinga za DQ, je v izjavi dejala: “Poletje in še posebej med počitniškim tednom 4. julija ne obstaja več, da bi proslavljali Ameriko kot na dnevniku Queen”. Naše misli točno!

sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Odlepite Cookbook, barnesandnoble.com