Modeliranje lastne linije za kopalke bi se zdelo zastrašujoče za mnoge ljudi, toda če izgledaš neverjetno kot Elizabeth Hurley, je to dano. 52-letni model in igralka redno kamenje bikini na svojih delovnih mestih Instagrama in nosi oblačne obleke za svojo vlogo na show showu Royals. Že več desetletij je bila v središču pozornosti, večkrat jo je vprašala, kako ostaja v tako dobrem stanju. To so nekateri njeni najboljši nasveti za ohranjanje zdravja.

Začne jo z toplo vodo.

Tukaj ni zelenega soka ali sveže stiskane limone. Hurley je povedal Zdravo življenje namesto tega se zbudi z nekaj vrči vroče vode. Čez dan, še vedno pije veliko vode, da bi jo obvarovala.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Novi Paisley Bikini iz @elizabethhurleybeach kmalu kmalu

Objava, ki jo je delila Elizabeth Hurley (@ elizabethhurley1)

Izogiba se predelanim živilom.

Hurley je povedala DailyMail, da se izogiba slaščicami, kruhom, testeninami, sirah in čipsom … vključno s svojimi ljubljenimi čipsami s slanino. Namesto tega jeja celih zrn, veggies, rib in majhnih delov pustega mesa, je povedala E! Novice v nedavnem intervjuju.

Njena najmanjša moka je večerja.

Čeprav je v letu 2010 naletela na razburjenje zajtrka, Hurley zdaj jedo velik zajtrk in kosilo in lahkotno obdrži stvari. Pred spanjem je pogosto spravila prigrizek, vendar je tudi na njej posekala. “Mislim, da je to eden izmed najboljših nasvetov o prehrani, ki jih je treba jesti že prej v dnevu, zato imate več časa za prebavo, vaše telo pa lahko počiva v obdobju spanja”, je povedala E!

Oglejte si to objavo v Instagramu

Srečna sobota #Herefordshire @elizabethhurleybeach ��by @ damianhurley1 ��

Objava, ki jo je delila Elizabeth Hurley (@ elizabethhurley1)

Sledi pravilu “Apple dan”.

Ko hrepeni nekaj sladkega, namesto da bi dosegel piškot, Hurley poje jabolko. Poje en skoraj vsak dan in ne jedo “preveč” katere koli hrane, v skladu z E! Novice.

Ona preskoči telovadnico, vendar ostane aktivna.

Hurley je govoril o tem, da ni fizična oseba (nekoč je to rekla “grozljivo”), a to ne pomeni, da leži na kavču namesto tega. Ona hodi, pohodi in se občasno “razteza” v času izpadov.

Oglejte si to objavo v Instagramu

2. dan s-t-r-e-t-c-h-i-n-g ���� @ elizabethhurleybeach

Objava, ki jo je delila Elizabeth Hurley (@ elizabethhurley1)

Omeji ji alkohol.

V mnogih intervjujih, Hurley priporoča, da se olajša, ko gre za alkohol. Povedala je Zabava Nocoj del skrivnosti, da ne prikazuje svoje starosti, “ne pije preveč alkohola” in je leta 2009 razkril, da je zamenjala vino za vodko s seltzerjem in apnom.

PIN za poznejšo:

sliko

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.