Insomnici bodo poskusili vse, da bi spali – zato so številni losioni, čaji in vitamini, ki obljubljajo celodnevni počitek. Najnovejši kandidat za vstop v ring: Som Sleep, melatonin temelji pijača, ki recenzentji pravijo vas spi v 30 minutah ali manj.

Pijača z okusom jagodičja je negazirana in uporablja L-theanine (aminokislino, ki se običajno nahaja v čaju), in dodatke GABA, ki vam pomagajo zaspati. Amazon kupci so v celoti na svoje prednosti: “Okusi so presenetljivo dobri in me hitro pretrgali,” je zapisal en kupec.

“Popil sem ga približno 30 minut pred spanjem in podobnim urami, s tako preprostostjo sem zaspal,” je napisal drugi. “Po približno 10 minutah pitja pijače sem se počutil sproščeno in ne tako nelagodno in zaskrbljeno, kot sem običajno.”

Som Sleep je na voljo v rednih in ničelnih različicah sladkorja; redna uporaba trsnega sladkorja, medtem ko nižja cev uporablja stevijo. Izvirna formula vsebuje 40 kalorij, 8 gramov sladkorja in 15 gramov ogljikovih hidratov na pločevinko.

sliko

Instagram

Igralke in mame Jenna Dewan in Hilary Duff sta objavila pijačo o socialnih medijih, tako da je označila igralko Joanna Garcia Swisher in njen mož Nick Swisher, ki je na svetovalni komisiji Som Sleep. Pijače “sleep in a blue can” (ki jih FDA ni odobrila), so na voljo na Amazon v štirih pakiranjih in 24 pakiranj.


sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Odlepite Cookbook, amazon.ca