6. junij je National Churro Day, in kakšen boljši način za praznovanje od nakupa kurra, ki je velikost tvoje roke ?! Lucky za vsakogar, ki vozi od Samovega kluba, velika škatliška trgovina praznuje sladke počitnice z velikim posegom na svoj dvojni zviti kurro. Kot vsak dober kurzor je pokrit s sladkorjem cimeta, vendar ima dodan bonus, da je poln nogo in pol dolga.

Kot večina Sam’s Club kavarn jedo, je sladica vsak dan v tednu ukraden v popku. Toda v čast počitnice, lahko kupite danes za samo 50 centov.

sliko

Samov klub


Dobra novica za člane, ki niso člani kluba: Ni se vam treba prijaviti za praznovanje. Klubska kavarna Sam’s Club je pravzaprav vedno odprta za javnost, po besedah ​​predstavnika družbe. Če ste novi na prizorišču, poskrbite, da boste v času, ko ste tam, dobite vročo psa. In če se vam zdi, da je všeč, lahko vedno kupite kup kurrov in naredite kurbo bučko, kot je prikazano zgoraj.

sliko

Samov klub

Iščete več Samovih klubskih hackov? Prišli smo do vas – preverite skrivnost lovilca trgovin in preberete tukaj na vseh prodajnih mestih v trgovini.

Sledite Delish naprej Instagram.