Campanelle Pasta

Ethan Calabrese

Odstranite stran od komolcev. Čas je, da se potresite v tedenskem rutinu in vidite, kako lahko pravi rezanci dobijo večerjo, ki ste jo kuhali tisočkrat okus bolje kot kdajkoli prej.

sliko

Ethan Calabrese
Cavatappi

Ti spirale spirale so kot pršila v testeninskem svetu. Vsaka jed je videti malo bolj zabavna. (Bonus: Grebeni na testenini pomenijo, da sirast, kremaste omake ne bodo zdrsnile naravnost iz rezancev.)

Preizkusite ga v: Buffalo-ranč Alfredo

sliko

Ethan Calabrese
Gigli

Samo zato, ker te testenine deli svoje ime s flipom Jennifer Lopez-Ben Affleck leta 2003, to ne pomeni, da bi ga morali zavreči tudi kot smeti. Te skuhane testenine – znane tudi kot Campanelle – imajo obliko, podobno stožcu, in rafaliran rob, zaradi česar je idealen za nabiranje težkih omak.

Preizkusite ga v: Baked Caprese testenine

sliko

Lindsay Funston
Orecchiette

Te testenine so poimenovane po svojih “majhnih urah”, o katerih se je malo razmišljati, ko se žvečite na njej, vendar je ta oblika spektakularna za nabiranje rušenih sirov, goveje meso ali drobno sesekljano zelenjavo.

Preizkusite ga v: Pesto, Feta in paradižnikova solata

Začinjen Sausage Pasta Bake

Tabela za dva bloga
Radiatorji

Če v vsakem ugrizu nikoli ne morete dobiti dovolj gobastega, meljenega sira, morate zamenjati radiatorje v vaši najljubši jedi ali pecivo. Ti očiščeni izdelki niso samo fancy; vse ulovijo.

Preizkusite ga v: Tabela za dve pijači za začinjeno kobasilo

sliko

Prispevek iFoodreal
Gemelli

Dajmo, ljubica, naredimo zasuk. In z “twist” mislimo, da uporabite te zvite gemelije namesto rotini ali penne v svoje najljubše testenine, ker radi živite nevarno.

Preizkusite ga v: Zdrava paradižnika in testenine za brokoli

Bucatini

Baker po Naravi
Bucatini

Morda boste to hitro zavrnili za navadne stare špagete, in če je tako, vam manjkajo. Bucatini je dolga, votla testenina, ki je kot nalašč za tanke omake, ki temeljijo na paradižniku: ko ga boš prinesel, okus omake sapi v sredino testenin,.

Preizkusite ga v: Baker By Nature’s One-Pan Tomato Basil Testenine

sliko

Anna Watson Carl
Pappardelle

Če hrepenite po lasagni, vendar ne želite, da bi se spopadali s težavami pri nanosu jedilne kaše, poskusite pappardelle. Ti mehki, široki rezanci imajo podobno strukturo in vašo go-to špagetsko omako se zdi kot popolnoma nova jed.

Poskusite z: Turčija Bolognese

Mafalda with Lamb and Mint

Alan Richardson
Mafalda

Ti rezanci so skoraj tako zmešani kot princove majice med njegovim Vijoličen dež dnevi. To jih naredi neverjetno pri lovu z zdrobljenimi paradižniki, zelišči in težkimi smetanskimi omakami.

Preizkusite ga v: Mafalda z jagnjetino in meto (prikazano) ali lašćanska juha

Ditalini pasta

Kuhanje klasično
Ditalini ali Tubetti

Ta drobna, cevasta testenina se zdi oblikovana zgolj za ogrlice v vrtcu, vendar se izkaže, da ima drugo, boljšo uporabo: narediti skoraj vsako juho malo bolj srčkan, ne da bi ga pretvoril v skupni ogljik-fest.

Preizkusite ga v: Kuhanje Classy’s Olive Garden-zgleduje Pasta e Fagioli

sliko

Judy Kim
Rigatoni

Vsakdo, ki ljubi polnjene lupine, mora dodati rigatoni pecivo na svoj repertoar. Manj časa so sesajte, zato so dolgi, votli rezanci in obrezani robovi odlični za gobastih sirov in malih omak.

Preizkusite ga v: Baked Rigatoni z Bacon in Broccoli

baked-cavatelli-sausage-ghk0207.jpg

Con Poulos
Cavatelli

Če želite, da bi vaš obrok malo bolj srčni, pojdite na cavatelli. To je bolj žvečiti od vaših tipičnih testenin, zaradi česar je odlična pripravljenost za vsako posodo, ki zahteva gnoji.

Preizkusite ga v: Baked Cavatelli s klobaso in Brokoli Rabe