Preizkusili ste vsako pijačo Starbucks, ki ste ga izbrali, glasovali ste za najboljšega okusa z okusom karamelnega kokošjega okusa Frappuccino, zdaj pa je razumljivo, da iščete novo pijačo, da ugasnete nezaslišano žejo za vse stvari Starbucks.

Čas je, da poslušate sireno pesem v kavarni verigi Mermaid-logo’a: Čas je za križno kopensko potovanje.

V redu, morda ne moreš skočiti v zasebni curek in poiskati svet v iskanju najboljših, najbolj izključnih in morda neuspešnih Starbucksovih pijač. (Brez denarja, še vedno težave, ali imam prav ?!) Če pa se to poletje potujete, boste morda želeli obvoziti te neverjetne frappuccinos, lattes in smoothies.

Oranžna satja Crunch Frappuccino

Oranžna Honeycomb Crunch Frappuccino

Starbucks Indonezija

Kaj je to: Kremo Frappuccino se meša z oranžno omako, preliti s hrustljavim pomarančnim sladastim sladkarijom in agrumom. V bistvu krema v kozarcu.

Kje najti: Indonezija, Singapur

Plaža Copacabana Frappuccino

Kaj je to: Blond pečena kava se je mešala z mešanico piña colada, namesto mleka, ki je osnova Frappuccina, ki je narejena s jagodičastim pirejem in jagodičastim kozarcem, preden se je prelila s krompirjevo aromatizirano smetano, glede na Starbucks Melody.

Kje najti: Saturn Boulevard Starbucks v San Diegu, Kalifornija (trenutno je samo preskus v eni sami trgovini).

Triple-Coffee Jelly Frappuccino

Triple Coffee Jelly Frappuccino

Starbucks Tajska

Kaj je to: Kavne žele kocke so na dnu skodelice plastificirane, nato pa prelete s kavo Frappuccino, espresso-infused rahlo smetano in mleto kavo brizgalke. Če vam je všeč bubble čaj, boste verjetno všeč ti java-infused jigglers. Če se sprašujete, kaj je vroč kepec, pridite v kavarno Boba (vsepovsod se pojavljajo).

Kje najti: Tajske, Kitajske, Singapurja in Indonezije

Jogurt Fizzio z Mango Jelly

Mango Jelly Fizzio

Starbucks Južna Koreja

Kaj je to: To gazirano pijačo je treba poskusiti, da ga razumete. To je ročno izdelana soda, ki združuje jogurt in mango žele kocke za “kremno telo [to je] poln hladnosti”, v skladu z našim Googlovim prevodom strani.

Kje najti: Južna Koreja

Iced Honey-Vanilla Macchiato

Draga Vanilla Macchiato from Australia

Starbucks Avstralija

Kaj je to: Parjeno mleko napolnimo z medom in vaniljo, nato prelijemo z mlečno peno, pospešimo espresso in zares zajamemo sladkostno esenco pijače – preliv omako iz vanile.

Kje najti: Avstralija

Ledeno biserno espresso s kovnico

Peneče Espresso with Mint

Starbucks

Kaj je to: Obrtni prevzame trend tonike in kave, ta pijača združuje preprost sirup espresso, metin in demerara z brizganjem vodne vode.

Kje najti: Starbucks Roastery v Seattlu

Poletni Berry Panna Cotta Frappuccino

Poletje Berry Panna Cotta Frappuccino

Starbucks Singapur

Kaj je to: Pudinga Panna Cotta se spoji na dnu vsake skodelice, nato pa prekrita z ledeno mešanico borovnic, jagod, brusnic in mulberij. Ker včasih ne morete odločiti, ali želite tekočino ali italijansko sladico, zato vam ni treba izbrati.

Kje najti: Singapur

Chocolate Crunch Frappuccino

Čokolada Crunch Frappuccino

Starbucks Japonska

Kaj je to: V bistvu je to oranžno preobremenjenost s čokolado, ki vam daje kofein kot bonus kavo. Frappuccino se meša s čokoladno omako, kakavovimi grmiči, zdrobljenimi biskoni in mandlji ter okronan s kavo,.

Kje najti: Japonska

Dolce Misto

Dolce Misto from Starbucks

Starbucks

Kaj je to: Ta slojna pijača ima dolžni sirup, dvojno trdno francosko pečenko, nato led. Dovolj je močna, da dlaka na prsnem košu, dovolj sladka, da dodate loke.

Kje najti: Vietnam

Strawberry sira Frappuccino

Oglejte si to objavo v Instagramu

ออกกำลัง กาย เสร็จ .. แอก จาการ 555555 #strawberrycheesecakefrappuccino

Objava, ki jo je posredoval Warisara �� (@ warisara313)

Kaj je to: Strawberries & Créme Frappuccino, ki je pridobila doktorat znanosti. v Deliciousness. Ne, zares: Zamrznjena pijača je klasična frapp, in omejena je s smetano kremo z okusom smetane sira in razkosanimi krešami.

Kje najti: Malezije in Tajske

Lemon-Vanilla Frappuccino

Lemon Vanilla Frappuccino

Starbucks

Kaj je to: Navdihnjen ameriški klasični Lemon Meringue Pie, ta kremast Frappuccino združuje limono omako in vanilijev sirup, nato pa je končal z vrtenjem smetane krem, zmečkanih piškotov in lončevega mršavca. (Vse v vsem, precej podobno Lemon Baru Frappuccino, ne?)

Kje najti: Združeno kraljestvo, Madžarska, Nemčija, Norveška, Švedska

Iced Algarrobina Latte

Algorrobina Latte from Starbucks

Starbucks

Kaj je to: Zamrznjena latte, napolnjena z algarrobino – grenčastim črnim rožnatim sirupom, ki je debela melasa in se pogosto uporablja v tekočinah in koktajlih kot naravna sladkasta maka, visoka s smetano in algarrobina.

Kje najti: Peru

Mango-Jelly Frappuccino

Mango Jelly Frappuccino

Starbucks Japonska

Kaj je to: Ta sadni Frappuccino združuje mango, breskev, jagode in pomarančne okuse v zamrznjeno pijačo, ki je narejena z breskevimi želeji. Vse, kar manjka, je majhen dežnik. In plaža, na katero lahko pobegnete, seveda.

Kje najti: Japonska

Dulce de Leche Frappuccino

Dulce de Leche Latte

Starbucks

Kaj je to: Vse, kar imate radi o masleni, bogati dulce de leche, skupaj z mlekom, espreso in ledom. Oh, in karamelna sipka, samo za dobro mero.

Kje najti: Peru

Lúcuma Crème Frappuccino

Lucuma Creme Frappuccino

Starbucks

Kaj je to: Tangy, na osnovi smetane Frappuccino, ki vsebuje Lúcuma, perujsko tropsko sadje z okusom okusov. Z oblačkom smetane je na vrhu, da bi ji dala dodaten pokrov.

Kje najti: Peru

Sledite Delish naprej Instagram.