Smej se vse, kar hočeš pri naši obsedenosti z Air Fryerjem, vendar ne gre za to, da se trudimo, da bi prišli. Vi ste prestrašili nad našim video posnetkom Air Fryer, Pinterest pa prihrani tudi recepte Air Fryer, ki so se lani povečali za več kot 1000 odstotkov. Samo poglej vse stvari, ki jih lahko naredite v enem! Torej tam.

sliko

Habor Air Fryer, 90 evrov; amazon.com
Ljubezen Amazonke

Majhni stroji delajo čudeže. Običajno uživajo v prežganih živilih – kot pomfrit in piščanec – ter jih naredijo bolj zdravi, saj odstranijo olje iz enačbe. Zrak cirkulira skozi predel “cvrtja”, zato hrano hitro kuhamo in čiščemo.

Višina: lahko stanejo veliko denarja naj nadaljujem pojesti redno ocvrto hrano in kupim člansko telovadnico denar. Ampak, če je to edina stvar, ki vas je zadrževala, ko ste kliknili na gumb “Nakup”, se boste kmalu vrnili. Amazon je znižal ceno Habor 3.8-Quart Air Fryer s 180 na 90 dolarjev. Ima pečat “Amazon Choice”, ki je namenjen visoko ocenjenim, dobro cenovnim izdelkom, ki so na voljo takoj.

Pohvaljen Chicken Horizontal

Chelsea Lupkin

Torej, da recapiramo, ta čarobna naprava, ki vam omogoča, da jedo ocvrto hrano, vendar ne dobite maščobe, je super prodaja in lahko pride v vašo hišo v, kot so dnevi. Kakšna dodatna vprašanja?

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.