rabarbara compote

Antonis Achilleos / Ženski dan
Storitve, kupljene v trgovini, so lahko drage. Naslednjič, ko spustite zabavo za zabavo, poročni tuš ali otroški tuš, poskusite sami dati darila za hrano. Lepo zaviti marmelade, začimbe in sladkarije so smiselno in okusno pošiljanje za vaše goste.

Iščete več daril za hrano? Oglejte si te edinstvene mesečne darilne hrano.

rabarbara compote

Antonis Achilleos / Ženski dan
Rhubarb Compote

Mnogi domači kuharji so zaskrbljeni od rabarbara. Vendar ni potrebe, da bi bilo – še posebej s tem receptom, ker je vse, kar morate storiti, je, da ga razrežete na koščke in razrežite z jagodami, sladkorjem, jabolčnim sokom, oranžnim lupinarjem in malo vanilijskim izvlečkom na koncu.

Recept: Rhubarb Compote

<str>Ne samo, da lahko naredite tortne kroglice in jih spremenite v popcorn torte, ampak jih lahko tudi oblikujete v druge oblike z majhnim kovinskim piškotkom.</p><p><b>Recept: </b><b>Basic Cupcake Pops</b></p><p>“title =” Cake Pops iz Bakerella ”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64c938a8c5_-_del-cake-pops-bakerella-del0911-de.jpg?crop=1xw:1.0 xh, center, vrh in velikost = 480: * ”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Ljubezensko stanje Bakerella

Cake Pops

Ne samo, da lahko naredite tortne kroglice in jih spremenite v popcorn torte, ampak jih lahko tudi oblikujete v druge oblike z majhnim kovinskim piškotkom.

Recept: Basic Cupcake Pops